Μπέττυ Μαγγίρα για Σταμάτη Γαρδέλη: «Λάθος παραδείγματα, τα έβαλε όλα μέσα σε έναν ντορβά»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Δεν θέλεις να βγαίνουν ακραίες απόψεις μέσα από την ίδια σου την εκπομπή" δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Την πολυσυζητημένη εμφάνιση του Σταμάτη Γαρδέλη στο Fay’s Time σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα με την τηλεοπτική της παρέα, την Κυριακή, στον αέρα του «I love Σου Κου» στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, η παρουσιάστρια υποστήριξε την Φαίη Σκορδά για τον χειρισμό που έδειξε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ειδικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα υπογράμμισε πως «να πούμε για το περιστατικό αυτό που συνέβη με τον Σταμάτη Γαρδέλη στον αέρα ότι μπορεί να συμβεί σε μια εκπομπή ο καλεσμένος να ξεφύγει. Φαντάζομαι ότι άλλο ήθελε να πει και απλά το παράδειγμα δεν ήταν καθόλου σωστό του Σταμάτη Γαρδέλη. Κάτι ήθελε να πει αλλά χρησιμοποίησε λάθος παραδείγματα και τα έβαλε όλα μαζί μέσα σε έναν ντορβά, να το πούμε έτσι, και δεν ήταν σωστό».

«Δεν θέλεις και συ σαν οικοδέσποινα να βγει κάτι στον αέρα που δεν συμφωνείς και είναι πολύ λάθος. Δηλαδή είναι οι ισορροπίες πάρα πολύ λεπτές. Το πιο σωστό είναι να πάρεις την απόφαση να το σταματήσεις εκείνη την ώρα, νομίζω πως καλά έκανε και η Φαίη».

«Είσαι παρουσιάστρια μιας εκπομπής, δεν θέλεις να βγαίνουν ακραίες απόψεις μέσα από την ίδια σου την εκπομπή γιατί μετά θα σου πουν: «Μα φιλοξενείς έναν άνθρωπο με τέτοιες απόψεις;». Δηλαδή θα γυρίσει όλο επάνω σου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.