Μπέττυ Μαγγίρα για Σπύρο Μαρτίκα: «Προλαβαίνει να κάνει καμπάνια για τις δημοτικές εκλογές»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Είναι δημαγωγός κι οδηγεί τα πλήθη. Είναι στρατηγικός παίκτης, όχι παίκτης που θα προκαλέσει το κακό κάποιου άλλου" ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor σχολίασαν μέσα από το Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα να αναφέρει ότι είναι έτοιμος για να κατέβει στις εκλογές.

«Ήταν ένας παίκτης ο οποίος έπαιζε στρατηγικά και άμα σε έβαζε στο στόχαστρο σε στόλιζε από πάνω μέχρι κάτω, αλλά παρ’ όλα αυτά μπορεί να τον παραδέχονται ως παίκτη» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Είναι από τους πιο χαρακτηριστικούς παίκτες και θα τον θυμούνται ως παίκτη. Δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό. Ήταν 12 φορές υποψήφιος κι είναι νικητής» σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Η Μπέττυ Μαγγίρα συνέχισε παρακάτω: «Προλαβαίνει να ψηφίσει και να κάνει καμπάνια για τις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο. Στο Κερατσίνι… Εδώ δάκρυσε ο Ασημακόπουλος. Τον αγαπάνε, παρόλα αυτά τα διαπλεκόμενα που τους κάνει. Κι εγώ το πιστεύω ότι είναι καλός άνθρωπος ο Σπύρος, απλά επειδή στο παιχνίδι δεν είναι τόσο καλός αγωνιστικά σαν τους άλλους χρησιμοποιεί το ατού του. Είναι δημαγωγός κι οδηγεί τα πλήθη. Είναι στρατηγικός παίκτης, όχι παίκτης που θα προκαλέσει το κακό κάποιου άλλου».