Μπέττυ Μαγγίρα για Σπύρο Μαρτίκα: «Μισείς τη δόξα της Κατερίνας Δαλάκα, σκάβεις τον λάκκο της»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Αυτό ονομάζεται μισαλλοδοξία. Εγώ εκνευρίστηκα χθες, όταν το είδα αυτό" σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα για το Survivor.

Η διπλή αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor σχολιάστηκε από τη Μπέττυ Μαγγίρα και το πάνελ της πρωινής της εκπομπής στο ΟΡΕΝ.

Στο επίκεντρο του σχολιασμού βρέθηκε η στάση που κράτησε ο Σπύρος Μαρτίκας, όταν δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν θα του λείψει η Κατερίνα Δαλάκα και πως ούτως ή άλλως δεν έφερνε νίκες στην Κόκκινη Ομάδα.

«Σπύρο Μαρτίκα, αυτό ονομάζεται μισαλλοδοξία. Μισείς τη δόξα της Κατερίνας Δαλάκα. Εγώ εκνευρίστηκα χθες, όταν το είδα αυτό. Φεύγει, λέω, το κορίτσι με όποιον τρόπο κι αν έφυγε. Έκανε το λάθος και έγινε όλο αυτό. Πώς την αποδομείς και λες ότι δεν θα μας λείψει, δεν είναι και τόσο πλήγμα για την ομάδα;» ανέφερε αρχικά σε έντονο τόνο η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν έφερνε νίκες η Δαλάκα; Θα τρελαθούμε τώρα; Έχει δίκιο τώρα ο Βασάλος. Και αφότου έφυγε πας και σκάβεις τον λάκκο της, είναι δυνατόν;» πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Το ότι δεν θα της λείψει είναι κάτι προσωπικό για τον καθένα. Δεν θα τον κατηγορήσω για αυτό. Είναι τελευταίος όμως στα στατιστικά, γιατί κανείς δεν καταφέρνει να τον αποδομήσει τον Μαρτίκα;» σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς από την πλευρά του.

Ο Βασίλης Σίμος, πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής και τόνισε: «Έχει ένα ατού ο Μαρτίκας στο να αποδομεί τον άλλο. Πάντα σε αυτό πατάει, πάντα επί πτωμάτων για να προχωρήσει ο ίδιος. Αν το πάμε αγωνιστικά, είναι καλός ο Μαρτίκας; Όχι. Έχει βρει όμως και έναν Κρις για να τον «γλεντάει». Δεν του απαντάει όμως κάποιος κι αυτός προχωράει και κάνει τη δουλειά του».

«Αν έχετε προσέξει, έχει περάσει το νόημά του, γιατί η Κόκκινη Ομάδα έχει γίνει χειριστική στο τι θα ψηφίσει η Μπλε. Ο Μισθοφόρος, ας πούμε, θα τη γλίτωνε μία βδομάδα ακόμα αλλά επειδή τους είπαν ότι δεν ψηφίζετε τους δικούς σας, ξαφνικά το έκαναν για να δείξουν ότι ψηφίζουν αγωνιστικά. Είναι πολύ καλά στρωμένο το σχέδιο του Μαρτίκα» συμπλήρωσε.

«Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει αυτό» του απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.