Μπέττυ Μαγγίρα για Πούμπουρα – Μενεγάκη: «Ήταν ξεκάθαρο καρφί για την Ελένη, please»

Μαγγίρα Πούμπουρας

"Ο Σάββας περνάει το μήνυμά του με την ανάρτηση που έκανε. Αυτό είναι τρομερή μπηχτή", σχολιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στην πολυσυζητημένη «κόντρα» ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββα Πούμπουρα αναφέρθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ και οι συνεργάτες της εκπομπής της σχολίασαν τις εκατέρωθεν δηλώσεις και τις ατάκες των δύο πλευρών, με την ίδια να κάνει λόγο για «ξεκάθαρη μπηχτή».

«Η ατάκα που πυροδότησε τα πνεύματα ήταν το: αφήστε την κάμερα πάνω του, 3 χρόνια τη ζητάει. Η ατάκα όμως του Σάββα, που από ό,τι ξέρω ότι τη λέει συνέχεια, είναι «κάμερα σε εμένα παρακαλώ», το λέει ως μότο. Μήπως λοιπόν η Ελένη το είπε λίγο χιουμοριστικά;», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Την Ελένη την καταλαβαίνεις, αυτό είναι το χαρακτηριστικό της. Όταν τη γνωρίσεις και την καταλάβεις, θα καταλάβεις από το ύφος και τον τόνο της φωνής της πότε έχει νεύρα.

Αυτή η ατάκα ήταν μία μικρή μπηχτή. Χιουμοριστικά θα πω ότι όταν επέλεξε αυτούς τους συνεργάτες, μάλλον δεν κοίταξε τα άστρα», παρατηρεί από την πλευρά του ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Ο Σάββας περνάει το μήνυμά του με την ανάρτηση που έκανε και γράφει: αυτά που λες για κάποιον άλλον, δείχνουν πολλά περισσότερα για σένα. Αυτό είναι τρομερή μπηχτή. Αυτό αναιρεί το γεγονός που είπε «πολύ ντόρος για το τίποτα».

Δεν είναι πολύς ντόρος για το τίποτα όταν βγαίνεις και λες αυτό στο Instagram. Όταν λες τέτοια ατάκα εσύ Ελένη για μένα, δείχνει πολλά περισσότερα για σένα παρά για μένα. Αυτό εννοεί, είναι ξεκάθαρο καρφί για την Ελένη, please», πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.