Μπέττυ Μαγγίρα για Μαρτίκα – Αναγνωστόπουλο: «Ρε τι drama queens έχουν γίνει όλοι ξαφνικά;»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Ο Σπύρος έχει υποσχεθεί σε... χιλιάδες κόσμου. Πού βρέθηκε όλος αυτός ο κόσμος; Πρέπει να κάνει focus. Θέλει πολιτική ή υποκριτική;" σχολιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Τα συναισθματικά ξεσπάσματα και τις δηλώσεις των παικτών στο Survivor το βράδυ της Τρίτης σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την πρωινή της εκπομπή στο ΟΡΕΝ.

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο πριν το συμβούλιο αποχώρησης, ο Σπύρος Μαρτίκας «λύγισε» για την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, ενώ τόσο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος όσο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για το ότι βρέθηκαν μεταξύ των υποψηφίων προς αποχώρηση.

«Ρε τι drama queens έχουν γίνει όλοι ξαφνικά; Ειδικά από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο δεν το περίμενα, γιατί ήταν πολύ σκληροτράχυλος στο Survivor το πρώτο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν έχετε πεινάσει γι’ αυτό… έχετε μείνει τρεις μέρες χωρίς φαγητό να δείτε τι κλάμα θα ρίξετε; Θα κλαίτε που βγήκε ο ήλιος και πέρασε τα σύννεφα» σχολίασε με χιούμορ ο Δημήτρης Μακαλιάς. «Έχει δίκιο όμως ο Αναγνωστόπουλος. Είπε ο άνθρωπος ότι θα βγει μπροστά και θα παλέψει με τους σκληρούς παίκτες της απέναντι ομάδας και έχει φέρει μόνο μία νίκη» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Καταλαβαίνεις πόσο πιο δύσκολο είναι το φετινό παιχνίδι… και τα βουνά λυγίζουν. Εδώ θα ‘στε και θα το δείτε ότι ο περσινός κύκλος, που είναι οι ριαλιτάδες, με τους πιο πριν, που είναι οι αγωνιστικοί, θα έρθουν σε σύγκρουση» πρόσθεσε από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά.

«Τον Μαρτίκα τον φοβούνται και ο Τάκης και η Μαριαλένα, γι’ αυτό θέλουν να τον ξεπαστρέψουν. Γιατί να φύγει; Έχει υποσχεθεί σε… χιλιάδες κόσμου. Πού βρέθηκε όλος αυτός ο κόσμος; Ο Σπύρος πρέπει να κάνει focus. Θέλει πολιτική ή υποκριτική; Συνήθως ξεκινάς από την υποκριτική και μετά πας στην πολιτική» σχολίασε κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.