Μπέττυ Μαγγίρα για Μάριο Πρίαμο: «Δεν μπορώ να πω τη λέξη που τον περιγράφει»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Τον έχω στη μπούκα, είναι τραγικός απ' όλες τις απόψεις", σχολιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα για τον παίκτη του Survivor All Star.

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της πρωινής της εκπομπής στο ΟΡΕΝ. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τη στάση που κράτησε κατά τη χθεσινοβραδινή αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Πάει και η Ελευθερίτσα… έτσι και μ’ έπιανε εμένα ο Μάριος και μου ‘κανε tap-tap… tap-tap; Άνοιξε μια σπηλιά και μπες μέσα! Τι tap-tap; Φιλαράκι μου καλό;», ανέφερε χαριτολογώντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Παιδιά, απ’ όλες τις απόψεις τραγικό. Τον έχω στη μπούκα εγώ τον Μάριο, μη μου μιλάς για αυτόν», τόνισε η παρουσιάστρια.

Όταν η Μαρία Αντωνά θέλησε να τον δικαιολογήσει, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Καλό παιδί ο Μάριος; Που δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι τα είχε με την Καλύβα, ότι προσπάθησε να καλοπιάσει την Ελευθερία όταν μπήκε, που την ψήφισε, που την «έδωσε», που της είπε ότι πρέπει να φύγει και στο τέλος τον λέει και νικητή και της κάνει tap-tap».

«Δεν μπορώ να πω τη λέξη που τον χαρακτηρίζει», σχολίασε όλο νόημα στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.