Μπέττυ Μαγγίρα για Κουτσελίνη – Συνατσάκη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το βίωσε όλο αυτό η Μαίρη χωρίς να φταίει σε κάτι»

Μπέττυ Μαγγίρα

«Η Μαίρη δεν έβρισε το παιδί. Ήταν ένα κακό αστείο του Ουγγαρέζου», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για το χαμό που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη απάντησε σήμερα η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια του “I Love Σου Κου” τόνισε πως απλά ήταν ένα κακό αστείο του Δημήτρη Ουγγαρέζου και ότι η Μαίρη ποτέ δεν έβρισε το παιδί της Ζήνας.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έβριζαν κάποτε το παιδί μου στην εκπομπή»

«Το ότι το θυμήθηκε αυτό η Ζήνα μετά από εννέα χρόνια, δεν το βρίσκω μεμπτό, γιατί προφανώς την είχε πειράξει πολύ. Αυτό που βρίσκω μεμπτό είναι ότι είπε πως έβρισε το παιδί της, ενώ δεν έβρισε το παιδί. Συμφωνώ ότι δεν είναι σωστό να ασχολιόμαστε με τα παιδιά των άλλων.

Ήταν ένα κακό αστείο του Ουγγαρέζου. Η Μαίρη τότε ζήτησε συγγνώμη. Δεν καταλαβαίνω γιατί το βίωσε όλο αυτό η Μαίρη μετά από εννέα χρόνια, ότι έβρισε, ενώ δεν έβρισε», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στη συνέχεια: «Το αστείο ήταν του Ουγγαρέζου και δεν εμένα δεν μου άρεσε, ήταν κακό. Αλλά στα τόσα χρόνια θα πεις και μια βλακεία, θα κάνεις κι ένα χιούμορ που δεν είναι καλό. Γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη τα έβαλε με τη Μαίρη και όχι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;».

Κλείνοντας, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε: «Αυτό είναι το θέμα, γιατί η Μαίρη το βίωσε ξαφνικά όλο αυτό χωρίς να φταίει σε τίποτα; Γιατί αυτή η επίθεση σε ένα κορίτσι που δεν είναι και στα φώτα της δημοσιότητας;».