Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: «Τα κάνει αυτά στον αέρα» – Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν το είχα δει, ένιωσα άβολα»

Μαγγίρα Μακαλιάς

"Εγώ λέω ότι μπορούμε να παλεύουμε σε λάσπες κι όποια κερδίσει, εγώ προκαλώ όποια θέλει να έρθει. Να το κάνουμε αρένα", σχολιάζει η παρουσιάστρια για τις τηλεοπτικές κόντρες.

Τις δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο I Love ΣουΚού σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα της εκπομπής της. Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της έκαναν τη δική τους τοποθέτηση για όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος του MEGA Καλημέρα σχετικά με τις τηλεοπτικές κόντρες.

«Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θα έπρεπε να ξέρει ότι η ελληνική τηλεόραση δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ ωραιοποιημένη. Πολλές φορές είμαστε οι τελευταίοι που θα μάθουμε κάτι, είτε από ένα site, είτε από μία άλλη εκπομπή. Αυτό είθισται και νομίζω ότι πάντα θα συμβαίνει στην τηλεόραση, γιατί δημιουργεί αυτή την ίντριγκα», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Θέλεις να σου πω πόσες φορές με έχουν πάρει τηλέφωνο από κανάλια, μου έχουν κάνει προτάσεις, έχουμε βγει ραντεβού, τους λες ότι συμφωνείς και θέλεις να συνεργαστείτε, σου λένε «ωραία, θα επικοινωνήσουμε» και δεν σε παίρνουν ποτέ πίσω τηλέφωνο να σου πουν ότι δεν θα προχωρήσουμε; Δεν υπάρχει τακτ», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Δεν θα συμφωνήσω με το ότι το πρωινό του Star δεν τα πηγαίνει καλά, εφόσον συνεχίζει για δεύτερη χρονιά. Έχουν δείξει ότι πάνε καλά. Δεν ξέρω βέβαια γιατί το κανάλι έχει ένα κόλλημα να έχει πάντα ένα ζευγάρι εκεί, σε αυτό θα συμφωνήσω», σχολίασε στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Εγώ είχα ξεχάσει αυτό που είχε γίνει με την κυρία Καινούργιου, που του είπε στον αέρα αν φεύγει», παρατήρησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς, με την παρουσιάστρια να τονίζει με νόημα «Ε τα κάνει αυτά η Κατερίνα, τα λέει».

«Πιστεύεις δηλαδή ότι ο Στέφανος το περίμενε; Γιατί ένιωσα ότι ο ίδιος δεν ήξερε τι να πει. Καταπληκτικό… ένιωσα άβολα εγώ τώρα που το είδα, δεν το είχα ξαναδεί», απάντησε ο ηθοποιός.

Επιστρέφοντας στα τηλεοπτικά και τις κατά καιρούς κόντρες, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε χαριτολογώντας: «Εγώ λέω ότι μπορούμε να παλεύουμε σε λάσπες κι όποια κερδίσει, εγώ προκαλώ όποια θέλει να έρθει. Να το κάνουμε αρένα, να το κάνουμε λίγο πιο… εντυπωσιακό».