Μπέττυ Μαγγίρα για Καινούργιου – Μπάρκα: «Ήταν πολύ μπηχτή αυτό, μα δεν ήταν ποτέ κολλητές»

Μαγγίρα Καινούργιου

"Ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου βγαίνει βράδυ έξω με άλλες παρουσιάστριες;", αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Το δικό τους σχόλιο στην αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου για τη Δανάη Μπάρκα έκαναν η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του «I Love ΣουΚού». Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εξέφρασε την άποψή της για το παράπονο που μοιράστηκε η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα προς τη συνάδελφό της στην απέναντι εκπομπή στο MEGA.

«Ήταν πολύ μπηχτή αυτό ε; Ο Αρτσίτας υπονόησε ότι ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου βγαίνει βράδυ έξω με άλλες παρουσιάστριες; Τους είδαν λέει χεράκι-χεράκι στον Πανταζή και την Κοκκίνου. Και βγαίνει η Καινούργιου και λέει: δεν μπορώ να το πιστέψω με τη Δανάη», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Την είδα από μακριά. Δεν χαιρετηθήκαμε, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Εγώ έχω μία άποψη. Επειδή τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει κι έχω βάλει μέσα στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει και θεωρεί ότι έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα κι αυτά τα δήθεν με μηνύματα δεν μου αρέσουν προσωπικά, όταν έχεις μιλήσει με έναν άνθρωπο», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Δανάη Μπάρκα μέσα στην εβδομάδα.

«Νομίζω ότι δεν ήταν μπηχτή, τα έλεγαν ευθέως. Έκαναν παρέα η Κατερίνα, η Δανάη και ο Φίλιππος, έτσι γνωρίστηκαν. Θα έφερνε αμηχανία όλο αυτό, αν ίσχυε. Ακόμα και σαν φίλοι να είναι. Δεν είναι κακό αλλά είναι αμήχανο», παρατήρησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ήταν ποτέ κολλητές η Κατερίνα με τη Δανάη; Σιγά… φίλες-φίλες. Μα δεν ήταν κολλητές», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα για τις δύο παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης.

«Δεν θα το έκανε ποτέ, λέει. Γιατί; Δεν θα μπορούσε να προκύψει να γνωρίσεις κάποιον από μία άλλη και μετά, αφού αυτή έχει χωρίσει, να κάνεις εσύ δεσμό μαζί του; Έχει συμβεί πολλές φορές. Έχει πάνω από έναν χρόνο που έχουν χωρίσει», κατέληξε στο σχόλιό της η Μπέττυ Μαγγίρα.