Μπέττυ Μαγγίρα για Ιωάννα Μαλέσκου: «Οι προσδοκίες ήταν τόσο μεγάλες, την έβαλαν σε μία φούσκα»

I Love ΣουΚου

"Δεν φτάνει να βρεις τα πατήματά σου, εδώ ένα πλατό αλλάζεις και θέλεις χρόνο να το συνηθίσεις. Μεγάλο κανάλι, μεγαλύτερες απαιτήσεις", επισήμανε η παρουσιάστρια.

Τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου» σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της. Η γνωστή παρουσιάστρια συζητήθηκε μέσα στην εβδομάδα στις ψυχαγωγικές εκπομπές, μετά την άρνησή της να μιλήσει στις εκπομπές του ΣΚΑΪ, με τον οποίο συνεργάστηκε για δύο χρόνια μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

«Στα τελευταία της βήματα νιώθω ότι δεν είχε βρει τον εαυτό της. Σαν να έκανε πράγματα για να παραμείνει και δεν ήταν ακριβώς το προϊόν που ήθελε η ίδια για τον εαυτό της. Τώρα θα επιστρέψει με κάτι σωστό», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Το δύσκολο κομμάτι της Ιωάννας ήταν ότι ήρθε από ένα επαρχιακό κανάλι και αυτά που ακούστηκαν πριν να τη δούμε μπορεί να την άγχωσαν πάρα πολύ και είναι και λογικό. Ειπώθηκαν τόσα πολλά πράγματα, οι προσδοκίες ήταν τόσο μεγάλες… το φτιάξανε όλο ρε παιδί μου την βάλανε σε μία φούσκα και μπήκε η κοπέλα μέσα», απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα παίρνοντας τον λόγο.

«Κάποιες προτάσεις μπορεί να μην της άρεσαν, κάποιες να μην τις ακολούθησε λόγω του παιδιού. Εγώ θα ήθελα να την ξαναδώ στην τηλεόραση, γιατί έχει και πάρα πολύ ωραίο λόγο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Δεν φτάνει να βρεις τα πατήματά σου, εδώ ένα πλατό αλλάζεις και θέλεις χρόνο να το συνηθίσεις. Φαντάσου η κοπέλα αυτή που έφυγε από επαρχιακό κανάλι για να έρθει στην Αθήνα. Μεγάλο κανάλι, μεγαλύτερες απαιτήσεις», επισήμανε αμέσως μετά η Μπέττυ Μαγγίρα για την Ιωάννα Μαλέσκου.