Μπέττυ Μαγγίρα για Γιώργο Νταλάρα: «Είναι κρίμα, δεν μπορεί να λέει τη δουλειά μου γελοία»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Δεν ξέρει ο κύριος Νταλάρας αν εξαρτάται η βιοποριστική συνθήκη του κοριτσιού από αυτή τη δουλειά. Θεωρώ ότι χάνει το δίκιο του", σχολίασε η παρουσιάστρια.

Το δικό της σχόλιο έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της για την πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Νταλάρας. Ο γνωστός τραγουδιστής, όταν ρωτήθηκε για την πρόσφατη πολυσυζητημένη δήλωσή του που αφορούσε τους νέους καλλιτέχνες και τις διαφημιστικές καμπάνιες που συμμετέχουν, αντέδρασε on camera και έκανε λόγο για δημοσιογραφία της ντροπής.

«Είναι κρίμα πάντως ένας καλλιτέχνης τόσο μεγάλος, αυτού του βεληνεκούς και αυτής της πορείας να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Έστω κι αν έχει εν μέρει δίκιο και δεν συμφωνεί με το να σε περιμένουν οι δημοσιογράφοι για να τους κάνεις δηλώσεις απροειδοποίητα για κάτι που εσύ έχεις πει», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όταν κάνεις μία δημόσια τοποθέτηση, θα πρέπει να περιμένεις ότι αυτό θα έχει και μία αντίδραση, ένας αντίλογος», επισημαίνει η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού» το πρωινό του Σαββάτου (20/1).

«Τα παιδιά, όπως καταλαβαίνετε, δεν πήγαν να κάνουν αφιέρωμα στον Τσιτσάνη. Κάνουν μία δουλειά και οποιαδήποτε δουλειά δεν είναι ντροπή. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να κρίνει τη δουλειά μου, έχει όμως δικαίωμα να έχει άποψη. Δεν μπορεί να λέει τη δουλειά μου γελοία. Θεωρώ ότι το χάνει το δίκιο του ο κύριος Νταλάρας με τον τρόπο που το έθεσε», σχολιάζει αμέσως μετά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν μπορείς να λες ότι αυτό που κάνεις είναι ντροπή και να αναφέρεις γονείς και θείους, ότι αν δουν αυτό που κάνεις, είναι ντροπή. Γιατί αυτό το κορίτσι δεν ξέρει ο κύριος Νταλάρας αν εξαρτάται η βιοποριστική του συνθήκη από αυτή τη δουλειά», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα του ΑΝΤ1.