Μπέττυ Μαγγίρα για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Απαράδεκτο αυτό που έκανε στη Μαρία, να έστρωναν κόκκινα χαλιά;»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Θεωρώ ότι, αν σε περιμένει μία εκπομπή και ακυρώσεις για αυτόν τον λόγο, είναι απαράδεκτο. Η εκπομπή έχει επενδύσει πάνω σε σένα, έχει ορίσει ένα χρονικό όριο, μία σκαλέτα" σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα. 

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να αφήσει «ξεκρέμαστη» τη Μαρία Μπακοδήμου και την ομάδα της εκπομπής της, όταν αποφάσισε να μην εμφανιστεί ως καλεσμένη στο «Γεια Σου» το απόγευμα της Κυριακής.

«Θέλω να πω στην Ευρυδίκη ότι ούτε εμείς προαναγγέλλουμε τους καλεσμένους μας, όπως και πάρα πολλές εκπομπές. Μπορεί να κάνουμε ένα τρέιλερ την προηγούμενη μέρα, μπορεί και να μην κάνουμε. Δεν είναι δεδομένο» ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε: «Συνήθως οι καλεσμένοι το κάνουν από μόνοι τους. Έχει τύχει κι εγώ να πάω σε εκπομπή και την ώρα που ετοιμάζομαι να κάνω το making-of ότι σε λίγο θα είμαι εκεί. Μπορεί να υπάρχουν και εκπομπές που έχουν έναν άνθρωπο στα social».

«Θεωρώ ότι, αν σε περιμένει μία εκπομπή και ακυρώσεις για αυτόν τον λόγο, είναι απαράδεκτο. Η εκπομπή έχει επενδύσει πάνω σε σένα, έχει ορίσει ένα χρονικό όριο, μία σκαλέτα» τόνισε η παρουσιάστρια, με το πάνελ της εκπομπής να συμφωνεί μαζί της.

«Και τι να έκαναν; Να έστρωναν κόκκινα χαλιά, να την προαναγγέλλαν μία βδομάδα πριν;» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.