Μπέττυ Μαγγίρα για Χατζηδάκη: «Του είπα να έρθει στην εκπομπή να ξεκαθαρίσουμε το “beef” μας στον αέρα»

Μπέττυ Μαγγίρα

«Παρόλο που δουλέψαμε μόνο έναν χρόνο μαζί, είναι σαν να τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και όντως τον κάλεσα να έρθει στην εκπομπή», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Στέλιο Δρουμάλια έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος δήλωσε πως δεν δέχτηκε πρόταση συνεργασίας για το «I love Σου Κου».

«Δεν θα κάνω ποτέ κάτι στην εκπομπή που δεν με εκφράζει ή μπορεί να προσβάλλει κάποιους. Η φετινή σεζόν μου αρέσει πάρα πολύ, είναι γεμάτη κόντρες και τρελαίνομαι για κόντρες. Μέχρι στιγμής δεν μας έχει κοντράρει κανείς, αλλά δεν ξέρεις και τι θα μας ξημερώσει αύριο», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Μιλάγαμε χθες το βράδυ και του είπα “σε προκαλώ να έρθεις στην εκπομπή και να ξεκαθαρίσουμε το beef μας στον αέρα”. Εννοείται ότι δεν υπάρχει κάποιο beef, τον αγαπώ πάρα πολύ. Παρόλο που δουλέψαμε μόνο έναν χρόνο μαζί, είναι σαν να τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και όντως τον κάλεσα να έρθει στην εκπομπή. Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό που είπε, δεν του έγινε πρόταση, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με εμένα».