Μπέττυ Μαγγίρα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν ήταν ωραίο αυτό, δεν το λες αυτό δημόσια»

Μπέττυ Μαγγίρα

«Δεν είναι ωραίο να βγεις να το πεις από τη στιγμή που δεν έχει κάνει κάτι σε σένα τον ίδιο».

Το σκηνικό ανάμεσα στην Τραϊάνα Ανανία και τον Ανδρέα Μικρούτσικο σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του I Love ΣουΚού το πρωινό της Κυριακής (3/3). Η γνωστή ηθοποιός δέχθηκε μέσα στην εβδομάδα τα πυρά του παρουσιαστή, ο οποίος άφησε σαφή υπονοούμενα για την επαγγελματική της συμπεριφορά στον χώρο.

«Εγώ νομίζω ότι ήταν λάθος από την πλευρά του κύριου Μικρούτσικου να τοποθετηθεί και να πει: έχω ακούσει. Ναι, ακούγεται ρε παιδί μου και πες ότι έχεις και δίκιο αλλά δεν είναι ωραίο να βγεις να το πεις από τη στιγμή που δεν έχει κάνει κάτι σε σένα τον ίδιο», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Μερικές φορές για να γεμίσουμε λίγο τηλεοπτικό χρόνο, τοποθετούμαστε πάρα πολύ αυστηρά για ανθρώπους που δεν ξέρουμε. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Σίγουρα έχει ακουστεί κάτι αλλά δεν μπορείς να πεις τι φήμες κυκλοφορούν για τον καθένα», σχολίασε από την πλευρά της η Σίσσυ Καλλίνη.

«Εμείς από τον τρόπο που βγαίνει και τα λέει η Τραϊάνα, καταλαβαίνουμε ότι έχει δίκιο. Το θέμα είναι ότι δεν το αναπαράγεις αυτό χωρίς να έχει προκύψει ένα συγκεκριμένο θέμα, χωρίς να υπάρχει μία αφορμή», παρατήρησε στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Δημήτρης Μακαλιάς τόνισε: «Είναι αμήχανο, γιατί δεν αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Είναι κακό για το όνομά σου. Εμείς δεν έχουμε δει αυτό το δείγμα. Αν δεν είχε και το βήμα η Τραϊάνα να βγει και να απαντήσει, είναι πολύ δύσκολο να δέχεσαι βέλη και να μη μπορείς να αντιδράσεις».

Αφορμή για να την τοποθέτηση που έκαναν η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της στάθηκε η απάντηση της Τραϊάνας Ανανία στον Ανδρέα Μικρούτσικο στο χθεσινοβραδινό live του J2US.