Μπέττυ Μαγγίρα για Άκη Σακελλαρίου: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Όταν κάποιος πέφτει σε κώμα δεν ξέρεις αν θα συνέλθει" είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που είχε περάσει, σχεδόν πριν δύο χρόνια, ο Άκης Σακελλαρίου. Οι δυο τους τότε, έπαιζαν στο Mamma Mia, οπότε η παρουσιάστρια – ηθοποιός είχε βιώσει την κατάσταση από κοντά. «Δε θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα που του μίλησα, που παίζαμε στο Σοφικό Κορινθίας, δε μπορούσε να μιλήσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Πήγε στο νοσοκομείο με πολύ οξεία πνευμονία. Είχε κολλήσει τη νόσο των λεγεωνάριων. Έπεσε σε κώμα και έπρεπε άμεσα να αντικατασταθεί γιατί ήμασταν σε περιοδεία, ήμασταν όλοι τόσο σοκαρισμένοι που προσπαθούσαμε να μάθουμε νέα, τι συμβαίνει, τι γίνεται στο νοσοκομείο» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όταν κάποιος πέφτει σε κώμα δεν ξέρεις αν θα συνέλθει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη ημέρα που του μίλησα, δεν μπορούσε να μιλήσει κανονικά… Είχα σοκαριστεί, δεν μπορούσε να αρθρώσει τον λόγο μέχρι να επανέλθουν τα όργανά του σε κανονική λειτουργία.  Είχα πάθει σοκ. Προσπαθούσαμε να τον εμψυχώσουμε κι είχε αίσιο τέλος. Ήρθε και έπαιξε στην τελευταία παράσταση, ήταν πάρα πολύ συγκινητικό» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.