Μπέττυ Μαγγίρα: «Εγώ πάντως το βρακί μου δεν το δίνω πουθενά»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Έχει γίνει Ανατολικό Ζήτημα. Τι να κάνουμε τώρα; Η κοπέλα δεν είχε καθαρό βρακί να βάλει", σχολιάζει χαριτολογώντας η Μπέττυ Μαγγίρα για το περιστατικό στο Survivor All Star.

Το… εσώρουχο του Κωνσταντίνου Βασάλου ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τους παίκτες του Survivor All Star και η Μπέττυ Μαγγίρα με την παρέα της εκπομπής της δεν το άφησαν να περάσει ασχολίαστο.

«Έχει γίνει Ανατολικό Ζήτημα το βρακί του Βασάλου. Ποιος φοράει το βρακί του Βασάλου, πείτε μου; Εγώ πάντως το βρακί μου δεν το δίνω πουθενά να ξέρετε. Ας το άπλωνε στον ήλιο να στεγνώσει», σχολίασε με χιούμορ η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Εδώ πέρσι άλλαζαν μαγιό μεταξύ τους, δεν θυμάστε; Άλλη φορούσε το πάνω, άλλη το κάτω. Οι γυναίκες μας αρέσει πολύ να φοράμε ανδρικά εσώρουχα. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι περίεργο βρίσκει σε αυτό η Στέλλα. Εκτός αν δεν της έχει τύχει ποτέ να φορέσει ανδρικό εσώρουχο», παρατηρεί η Μαρία Αντωνά.

«Τι να κάνουμε τώρα; Η κοπέλα δεν είχε καθαρό βρακί να βάλει, δεν είχε στεγνώσει και ζήτησε του Βασάλου. Ο πιο καθαρός απ’ όλους λένε πως είναι ο Σπύρος Μαρτίκας», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Κάνει και πολύ καλά ποδόλουτρα έχω μάθει», τόνισε με νόημα η Μαρία Αντωνά.

«Η Στέλλα προσπαθεί να μιμηθεί περσινούς χαρακτήρες. Ποιος φοράει, ποιος πλένει… εντάξει, πολυπαιγμένο», συμπληρώνει η δημοσιογράφος, με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να σχολιάζει: «Η Στέλλα είχε την τιμητική της τις δύο τελευταίες μέρες, γιατί έλειπε η Κόκκινη ομάδα και προσέφερε πλάνα».