Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν ξέρω πώς ήμουν τόσο ψύχραιμη, ήταν σοκαριστικό, κάλεσα την αστυνομία»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Έφτασα σπίτι και το σκυλί άρχισε να γαβγίζει και ήταν στο μπαλκόνι. Ανεβαίνω πάνω υποψιασμένη ότι κάτι μπορεί να έχει συμβεί... στο σπίτι μέσα χάος", λέει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Κατά τη διάρκεια σχολιασμού βίντεο με δηλώσεις προσώπων της showbiz, η Μπέττυ Μαγγίρα άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για ένα προσωπικό της βίωμα. Η παρουσιάστρια μίλησε για όταν έπεσε θύμα κλοπής στο σπίτι της, την περίοδο που ήταν έγκυος.

«Στο σπίτι όταν μας είχαν κλέψει κάποια στιγμή, ήμουν έγκυος εγώ, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μαζί με την μικρή την Αντριάνα. Έφτασα σπίτι και το σκυλί άρχισε να γαβγίζει και ήταν στο μπαλκόνι. Ανεβαίνω πάνω υποψιασμένη ότι κάτι μπορεί να έχει συμβεί… στο σπίτι μέσα χάος.

Δεν ξέρω πώς ήμουν τόσο ψύχραιμη, γιατί εγώ είμαι λίγο φοβιτσιάρα. Λέω στην Αντριάνα πάμε λίγο έξω. Παίρνω τον Δημήτρη τηλέφωνο, καλέσαμε την αστυνομία κλπ», εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είναι σοκαριστικό γεγονός. Νιώθεις ότι κάποιοι έχουν μπει πριν από σένα στο σπίτι σου, δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει κάνει, βλέπεις όλη αυτή την αναστάτωση και την ανακατωσούρα…», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.