Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν είναι ωραίο τώρα να έχει άντρας ξυρισμένο πόδι»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Εννοείται ότι κοιτάμε και τα δόντια στους άντρες. Αν δεν έχει ωραία δόντια ή αν δω κανένα μαυράκι, έχω στρίψει, έχω προλάβει, έχω φύγει και δεν με έχεις δει καν".

Συζήτηση για τις… τρίχες και τις περιοχές του σώματος στις οποίες «επιτρέπεται» να υπάρχουν άνοιξε η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του «I Love ΣουΚού» το πρωινό της Κυριακής (11/2). Αφορμή στάθηκαν οι σχετικές δηλώσεις της Μπέσσυς Αργυράκη και του Άγγελου Μπράτη σε ψυχαγωγικές εκπομπές μέσα στην εβδομάδα.

«Ούτε κι εμένα θα μου άρεσε να έχει ξυρισμένες γάμπες ο άντρας. Θα συμφωνήσω τώρα εγώ με τον Άγγελο Μπράτη. Οι κολυμβητές το έχουν περισσότερο αλλά δεν γίνεται για να γλιστράς, γιατί πλέον φοράνε και αυτά τα ολόσωμα body», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Γίνεται για το μασάζ που κάνουν μετά. Κάνουν μασάζ και τραβιούνται οι τρίχες. Κατ’ αρχάς οι τρίχες πέφτουν από μόνες τους με την τριβή και την κάλτσα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Δεν είναι ωραίο τώρα να έχει ο άντρας ξυρισμένο πόδι. Πώς να το κάνουμε δηλαδή;», επισήμανε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Έχει ανοίξει γενικά ένα μέτωπο, πολεμάμε την τρίχα και οι γυναίκες και οι άντρες», σχολίασε με χιούμορ η Σίσσυ Καλλίνη.

«Καλά κάνουν οι γυναίκες και την πολεμάνε. Είσαι απ’ αυτές που δεν θέλουν να την πολεμήσουν; Θα φτάσουμε κι εκεί να πούμε τέτοιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες; Νομίζω ότι πρέπει να αφιερώσουμε μία άλλη εκπομπή σε αυτό που αναφέρεται η Σίσσυ», ρώτησε στο ίδιο ύφος η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού».

«Εννοείται ότι κοιτάμε και τα δόντια στους άντρες. Αν δεν έχει ωραία δόντια ή αν δω κανένα μαυράκι, έχω στρίψει, έχω προλάβει, έχω φύγει και δεν με έχεις δει καν. Εννοώ αν είναι απεριποίητα τα δόντια», σχολίασε νωρίτερα η Μπέττυ Μαγγίρα.