Μπέττυ Μαγγίρα – Αντώνης Λουδάρος: Αποκάλυψαν την άγνωστη ιστορία πίσω από τους «Εντιμότατους Κερατάδες»

Μπέττυ Μαγγίρα

"Δεν την ξέρεις καλά την ιστορία, δεν είναι έτσι ακριβώς" είπε ο Αντώνης Λουδάρος στη Μπέττυ Μαγγίρα και διηγήθηκε την ιστορία πίσω από την επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Ο Αντώνης Λουδάρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα θυμήθηκαν το παρασκήνιο πίσω από τη συνεργασία τους στη σειρά του Alpha «Εντιμότατοι Κερατάδες».

«Μετά από χρόνια θέλω να μου πεις, όταν σου είπαν ότι θα παίξεις στους Κερατάδες με τη Μπέττυ Μαγγίρα, που δεν γνωριζόμασταν» του είπε η παρουσιάστρια, ανοίγοντας τη συζήτηση.

«Δεν την ξέρεις καλά την ιστορία, δεν είναι έτσι ακριβώς. Έχω κάνει συνάντηση και μου λένε: ποια θέλεις να είναι; Λέω: θέλω τη Μαγγίρα. Σου το ορκίζομαι» της απάντησε ο Αντώνης Λουδάρος.

«Τότε το εκτιμούσαμε όταν το κάναμε; Εγώ το έχω κάπως θολά στο μυαλό μου» αναρωτήθηκε ο Αντώνης Λουδάρος, με τον Δημήτρη Μακαλιά να του απαντά: «Νιώθω ότι η μεγάλη επιτυχία έχει γίνει με τις επαναλήψεις».

Τότε η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε: «Καλά πήγαινε και τότε και μας ζήτησαν από το κανάλι να κάνουμε δεύτερη σεζόν αλλά ο Λουδάρος είχε θέατρο. Δεν μπορούσε να κάνει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, είχε περιοδεία. Είχαμε ταιριάξει τόσο ωραία. Γνωριζόμασταν λίγο από πριν αλλά εκεί… ξεφύγαμε».

«Τώρα δεν το ακούνε; Όλος ο κόσμος με ρωτάει: γιατί δεν κάνετε remake τους Κερατάδες;» ανέφερε ο Αντώνης Λουδάρος, με την παρουσιάστρια να παραδέχεται: «Το ξανάκανα άνετα. Να τους κάνουμε. Τώρα να δεις τι θα φοράω σαν Εύα Κολάση… βινύλ, κόκκινα, μπούστα… θα γίνει χαμός!».

«Να μια πρόταση ωραία: να γίνουν οι Κερατάδες στο ΟΡΕΝ» είπε κλείνοντας ο Αντώνης Λουδάρος.