Μπέττυ Αρβανίτη: «Ήθελα να κρατήσω το παιδί πάση θυσία, δεν θα παντρευόμουν αν δεν ήμουν έγκυος»

Μπέττυ Αρβανίτη

"Έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, όταν ήμουν 18 χρονών" ομολογεί η Μπέττυ Αρβανίτη.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μπέττυ Αρβανίτη, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η έμπειρη πρωταγωνίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον μοναχογιό της, Αλέξη Σταμάτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Αρβανίτη εξομολογήθηκε πως «έφυγα πάρα πολύ γρήγορα από το σπίτι μου. Το σπίτι μου με βοηθούσε όμως παντού γιατί ήταν άνθρωποι προοδευτικοί αν και σίγουρα δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός. Ήταν όμως άνθρωποι που με στήριζαν και έφυγα πάρα πολύ γρήγορα γιατί παντρεύτηκα και έκανα παιδί πάρα πολύ μικρή».

«Αν δεν ήμουν έγκυος, δεν θα παντρευόμουν. Δεν μπορώ να πω ότι παντρεύτηκα κάποιον που δεν τον ήθελα, όχι δεν ήταν έτσι, αλλά το κίνητρο… Έλεγα ότι δεν πρόκειται να παντρευτώ ποτέ στη ζωή μου, έχω παντρευτεί τρεις φορές. Έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, όταν ήμουν 18 χρονών και όλα αυτά ανατράπηκαν εν μια νυκτί και μόνη. Δηλαδή θέλω να πω πως ήθελα να κρατήσω αυτό το παιδί πάση θυσία, δεν ξέρω… μεταφυσικό».

«Παρά το μικρό της ηλικίας, ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε και ήταν κάτι πάρα πολύ δυνατό. Με φόβιζε πάρα πολύ αλλά ήταν «πάμε». Ήταν δύσκολα εκείνη την εποχή συνδυαστικά με την δουλειά αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Όταν ήθελα κάτι, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνω» συμπλήρωσε, επίσης, η Μπέττυ Αρβανίτη στην καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.