Μπέσυ Μάλφα: «Ο όγκος μου ήταν πίσω από το μάτι…»

Μπέσυ Μάλφα

«Το είχα πολλά χρόνια, εικάζουν από...»

Η Μπέσυ Μάλφα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή Tatiana Live για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και τα δημοσιεύματα που ήθελε να αποφύγει για να μην στεναχωρηθούν οι δικοί της άνθρωποι και κυρίως η μητέρα της.

«Λέγεται μηνιγγίωμα. Ήταν ένας όγκος που υπήρχε μέσα στο κρανίο μου. Τυχαίο εύρημα. Θα μπορούσε να μεγαλώσει. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ζουν με αυτό και δεν υπάρχουν προβλήματα. Εμένα ήταν πίσω από το μάτι.  Μπορεί να έχανα την όραση μου. Το είχα πολλά χρόνια, εικάζουν από 8 μέχρι 20 και να είχε σταματήσει να μεγαλώνει, αλλά έπρεπε να βγει από φόβο μην μεγαλώσει.. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν επιληπτικές κρίσεις, μπορεί να χάσεις την όραση σου, μπορεί να παρουσιαστεί μία απάθεια στα συναισθήματα σου, αν τον έχεις στον δεξιό μετωπιαίο κρόταφο που τον είχα εγώ, εξαρτάται που είναι. Εγώ ήμουν μια χαρά, αν δεν έπεφτε η κουίντα στο κεφάλι… Εγώ δεν είχα κανένα σύμπτωμα» εξομολογείται η ηθοποιός η οποία πριν από λίγες ημέρες μίλησε στην Ρούλα Κορομηλά για τον τρόπο που έμαθε για το μηνιγγίωμα που είχε.

«Για τον γιατρό μου ήταν υπόθεση ρουτίνας. Είναι μια επέμβαση που ήταν σχετικά εύκολη και ανώδυνη. Το είπα για να μην φοβάται ο κόσμος. Εμένα δημιουργήθηκε από οιστρογόνα του οργανισμού» προσθέτει η Μπέσυ Μάλφα που αναφέρει πως δεν αποκάλυψε τι είχε για να προστατεύσει τους δικούς της ανθρώπους.

«Η μητέρα μου τρόμαξε περισσότερο και έπειτα ο σύζυγος. Οι υπόλοιποι δεν ήξερα τίποτα, τους είπα ότι κάνω εγχείριση αυχένα. Φοβήθηκα μην κάνουν bullying στο σχολείο στα παιδιά, μην γράφαν αυτά που γράφαν και τρομάζαν. Τώρα μπορώ να το αντιμετωπίσω. Τότε η μανούλα μου δεν θα άντεχε.»