Μπέσσυ Μάλφα: «Ο Γεράσιμος είναι πολύ ωραίος, μου λένε φίλες μου ότι είναι πολύ σέξι»

Μπέσυ Μάλφα

«Χαίρομαι, δεν ζηλεύω, αφού τον διάλεξα. Όταν φλερτάρουν τον αγαπημένο σου είναι ωραίο, χαίρομαι», λέει η Μπέσσυ Μάλφα.

Η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό για τη νέα επαγγελματική της δουλειά και τη συμμετοχή της στην παράσταση «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο που παρουσιάζεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

«Η καραντίνα ήταν μια περίοδος ξεκούρασης για εμένα γιατί δουλεύω σε τρελούς ρυθμούς. Μου έλειψε η οικογενειακή γαλήνη. Με τον Γεράσιμο ήταν τέλεια. Ένα ζευγάρι που δεν βλέπεται σχεδόν ποτέ για αυτό κρατάει και ο έρωτας, επιτέλους συναντήθηκε. Αναθερμάνθηκε η σχέση. Εμείς είμαστε τυχεροί, συναντήσαμε ο ένας τον άλλο και επικοινωνήσαμε. Θαυμάζω πολύ τον Γεράσιμο. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, ευφυής, έξυπνος, αγωνιστής», είπε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα.

Η Μπέσσυ Μάλφα συμπλήρωσε: «Είναι πολλά πράγματα, είναι όσα θέλει μια γυναίκα. Τον κοιτάω ακόμα και λιώνω. Αν αγαπάς τον άλλο και τον νοιάζεσαι και του κάνεις μικρές εκπλήξεις και είσαι όμορφος για τον εαυτό σου και τον αγαπημένο σου είναι πολύ ωραία. Εγώ δεν ζηλεύω. Ο Γεράσιμος είναι πολύ ωραίος, μου λένε φίλες μου ότι είναι πολύ σέξι. Χαίρομαι, δεν ζηλεύω, αφού τον διάλεξα. Όταν φλερτάρουν τον αγαπημένο σου είναι ωραίο, χαίρομαι».

Η Μπέσσυ Μάλφα αποκάλυψε ότι στην αρχή είχε ενστάσεις που οι κόρες της έγιναν ηθοποιοί: «Είναι ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα που σε φθείρει πολύ και δεν έχει και χρήματα. Σαν γονιός θέλεις το παιδί να έχει μια ασφάλεια. Αλλά από την άλλη βλέπεις πόσο χαίρεται που κάνει αυτό που θέλει, που πολεμάει για τον στόχο του λες είμαι εδώ για να σε στηρίξω. Αφού χαίρεσαι, χαίρομαι και εγώ. Όλα τα παιδιά που έχουν έναν γονέα που έχει πετύχει στον τομέα του έχει να κάνει διπλάσιο δρόμο. Πολλές φορές δεν συνδυάζουν το επίθετο σε οντισιόν και το καταλαβαίνουν μετά. Θεωρώ ότι έχουμε ένα όνομα που μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα. Σε άλλους είμαστε συμπαθείς και σε άλλους αντιπαθείς. Τα κορίτσια έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους».

Η Μπέσσυ Μάλφα αναφέρθηκε και στο επίθετό της και για την επιλογή της να δουλεύει με αυτό της μητέρας της. «Όταν μπήκα στο Θέατρο Τέχνης ήδη δούλευα σαν χορεύτρια και τραγουδίστρια αλλά στο Θέατρο Τέχνης δεν άφηναν τους σπουδαστές να δουλεύουν έξω. Οπότε το όνομα της ταυτότητας Παναγιώτα Βασιλοπούλου δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω έξω. Παναγιώτα με βάφτισε ο παπάς γιατί το Μπέσσυ το βρήκε καθολικό. Κράτησα το επίθετο της μητέρας μου για να μην με πάρουν χαμπάρι. Με πήραν βέβαια δεν το γλίτωσα».

«Με τον Γεράσιμο γνωρίστηκα σε τηλεοπτική σειρά. Τον είχα δει στις ταινίες του Αγγελόπουλου, τον θαύμαζα πολύ. Σιγά σιγά γίναμε φίλοι, υπήρξε ένα φλερτ. Δεν ήθελα να παντρευτώ ποτέ, δεν ήθελα να κάνω παιδιά, ήθελα να οδηγώ τη μηχανή μου. Δεν το φανταζόμουν ότι θα μου συμβεί, αλλά μου συνέβη.

Ο πρώτος μου έρωτας ήταν φοιτητής Ιατρικής, δεν το ήξερε ο άνθρωπος ήταν φίλος μου. Έπαθε εγκεφαλικό όταν το έμαθε. Παραμείναμε φίλοι. Η πρώτη μου σχέση ήταν με τον Δάφνι τον Κόκκινο, τον χορευτή της Πίνα Μπάους. Χορεύαμε μαζί. Ήταν ο πρώτος που με φλέρταρε. Κάναμε μπαλέτο μαζί, μελετούσαμε μαζί και μετά γεννήθηκε ο έρωτας. Ήταν πολύ όμορφα, ρομαντικά», είπε επίσης η Μπέσσυ Μάλφα.

Τέλος, η Μπέσσυ Μάλφα αναφέρθηκε και στους ψυχαναγκασμούς που έχει: «Στον Γεράσιμο τι να με νευριάσει; Είναι τόσο καλός. Είναι πολύ τακτικός, εγώ δεν είμαι τόσο τακτική ούτε τα παιδιά και αυτόν τον νευριάζει. Έχουμε ψυχαναγκασμούς εγώ, ο Γεράσιμος και ο Γιάγκος. Εγώ θέλω να είναι τα χέρια μου καθαρά, να μην πετάνε οι τρίχες, να είναι το φαγητό συγκεκριμένη ώρα έτοιμο. Πολλούς, πολλούς».