Μπέσσυ Μάλφα: «Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές από γυναίκες»

Μπέσσυ Μάλφα

Όσα ανέφερε η Μπέσσυ Μάλφα.

Η Μπέσσυ Μάλφα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το Me Too κι όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Είχα την τύχη να μου συμβεί πολύ νωρίς η συνεργασία μου με αυτούς τους ανθρώπους, όπου δεν υπήρχε πρόβλημα. Τότε δεν είχαμε ακούσει κάτι. Εγώ είχα μόνο συμπεριφορές με τις οποίες δεν συμφωνούσα αλλά έβαζα τα όριά μου με έναν τρόπο… Το μεγάλο πρόβλημα είναι η υπέρβαση εξουσίας, που μπορεί να αλλοιώσει τον άνθρωπο κι εκεί είναι το μεγάλο ερώτημα. Θέλει να είσαι έξυπνος και καλός ταυτόχρονα στο να το χειριστείς» είπε η Μπέσσυ Μάλφα.

«Αυτοί οι άνθρωποι θα αποσυρθούν ούτως ή άλλως. Δε νομίζω ότι ο χώρος θα αντέξει… Αρνούμαι να μιλήσω για συναδέλφους. Τους αγαπώ, να είναι καλά κι αν έχουν παραβατική συμπεριφορά, υπάρχουν νόμοι, θα πληρώσουν και δεν το κρίνω. Εγώ ότι κάνω είναι με την στάση και με το προφίλ μου… Δε νομίζω ότι θα συνεργαζόμουν μαζί τους αλλά ποτέ μην λες ποτέ… Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές και τις έχω αντιμετωπίσει με τον δικό μου τρόπο. Πρόκειται για συναδέλφους και όχι άνδρες, αλλά γυναίκες. Εμείς οι γυναίκες επειδή μεγαλώνουμε αγόρια πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα» συμπλήρωσε η Μπέσσυ Μάλφα.