Μπέσσυ Αργυράκη – Τόλης Παπαδημητρίου: Αποκαλύπτουν το παρασκήνιο γύρω από τη συμμετοχή τους στο J2US

Μπέσσυ - Τόλης

"Υπήρξε μία αναταραχή. Προέκυψε κάποιο άλλο άτομο που τελικά δεν τα βρήκε" αποκαλύπτει το διαγωνιζόμενο ζευγάρι.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκαν η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου. Το διαγωνιζόμενο ζευγάρι του J2US κάθισε στον καναπέ και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό show και τα επόμενα βήματα.

«Πολύ έντονη συνεργασία. Αυτό στην αρχή το οραματίστηκα, όταν άκουσα το όνομα της Μπέσσυς. Μου έκανε πολύ καλά μέσα μου» δήλωσε ο Τόλης Παπαδημητρίου, με τη Μπέσσυ Αργυράκη να σημειώνει: «Τον κουράζω κάποιες φορές επειδή του δίνω πολλές πληροφορίες. Διαφωνούμε αρκετά».

«Μου είχαν πει δύο ονόματα στην αρχή και είπα ότι θα το σκεφτώ. Δεν ήμουν θετικός και μόλις μου είπαν τη Μπέσσυ, τελείωσε» αποκαλύπτει ο Τόλης Παπαδημητρίου. «Λίγο πριν κλείσουν τα ζευγάρια, υπήρξε μία αναταραχή και ήταν να μην είμαστε» πρόσθεσε. «Κι εμένα μου είχαν πει ενδιάμεσα άλλα ονόματα. Προέκυψε κάποιο άλλο άτομο που τελικά δεν τα βρήκε κι έτσι παραμείναμε εμείς σταθερή» δήλωσε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Τόλης Παπαδημητρίου, που συνυπογράφει το σενάριο στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», αποκάλυψε ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε τη Μπέσσυ Αργυράκη να «εισβάλλει» στην αγαπημένη κωμωδία του Alpha με έναν ανατρεπτικό ρόλο.