Μπέσσυ Αργυράκη: Ποια γνωστή τραγουδίστρια της έκανε προξενιό με τον άνδρα της!

Μπέσσυ Αργυράκη

«Η συνάδελφος είχε δεσμό με έναν γυναικολόγο και όσο δούλευα στο Νεράιδα μού λέει θέλεις να γνωρίσεις έναν φίλο του δεσμού μου;».

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε συνέντευξη η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς γνώρισε τον άνδρα της, Λευτέρη Νικόλιζα.

[dfp_ads id=236982]

«Είμαστε παντρεμένοι 33 χρόνια. Και οι δύο έχουμε ένα κοινό να θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον για αυτό που κάνουμε. Αλλά και να αφήνουμε χώρο ο ένας στον άλλον. Πάρα πολύ όμορφα μπορώ να σας πω και σήμερα που μιλάμε ότι είμαι πάρα πολύ τυχερή για τον άνθρωπο που έχω επιλέξει και φυσικά και εκείνος με έχει επιλέξει στη ζωή του.

Η Έφη Σαρρή μάς γνώρισε. Η συνάδελφος είχε δεσμό με έναν γυναικολόγο και όσο δούλευα στο Νεράιδα μού λέει θέλεις να γνωρίσεις έναν φίλο του δεσμού μου; Της λέω δεν μου αρέσουν τα προξενιά. Και μια Κυριακή μεσημέρι με καλεί, πάω σπίτι της και εκεί που κάθομαι χτυπάει το κουδούνι και βλέπω έναν ψηλό άνδρα με κάτι μεγάλα πράσινα μάτια, με κάτι υπέροχα δόντια, κουστουμαρισμένος και κατάλαβα ότι η Έφη την είχε… κάνει!», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Δείτε όσα είπε η Μπέσσυ Αργυράκη…

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ!