Μπέσσυ Αργυράκη: «Μου το χρωστάνε και το δικαιούμαι!»

Μπέσσυ Αργυράκη

Πώς σχολιάζει η Μπέσσυ Αργυράκη

Το παράπονο της εξέφρασε σε συνέντευξη της στο Όλα Καλά, η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη. Όταν την ρωτούν αν θα μπορούσε να δει τον εαυτό της στην κριτική επιτροπή κάποιου talent show, η ίδια λέει:

[dfp_ads id=236982]

«Μου το χρωστάνε και το δικαιούμαι γιατί έχω υπάρξει σαν επιτροπή σε όλα τα μέρη του κόσμου, σε διεθνή φεστιβάλ. Οπότε μου το χρωστάνε. Είμαι έτοιμη και νομίζω ότι είμαι και έμπειρη πάνω σε αυτό τον τομέα. Στο να κρίνω τουλάχιστον φωνητικά και σε έναν καλλιτέχνη που τώρα ξεκινά να του δώσω μια συμβουλή με πολλή αγάπη. Δεν θα είμαι σκληρή, αλλά όμως με τρόπο μπορούν να ειπωθούν όλα και να τοποθετήσεις τον καθένα ή στη συνέχεια ή στο σπίτι του.»

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Γιάννα Τερζή και την παρουσίαση στον ημιτελικό της Eurovision που δεν της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό, αλλά και τη θέση που πήρε η Ελένη Φουρέιρα.

«Όταν είναι ένα διεθνές φεστιβάλ τα δεδομένα και τα ζητούμενα μάλλον είναι άλλα. Το κομμάτι αυτό ήταν υπέροχο για την Ελλάδα. Εκεί είναι άλλο το ζητούμενο. Δεν ταίριαζε με το τραγούδι μας και ιδίως με τον τρόπο που παρουσιάστηκε. Ήταν λίγο μπροστά στα υπόλοιπα. Πιστεύω ότι βγήκε πολύ φτωχικά αυτό το τραγούδι εκεί. Δεν έφτασε στον κόσμο αυτό που θα έπρεπε να φτάσει και βγήκε ανάμεσα σε κάτι γιγαντιαία οπτικοασκουστικά πράγματα που σε τρέλαιναν. Η Φουρέιρα στάθηκε όχι μόνο στο ύψος της, αλλά μας εξέπληξε όλους και επάξια πήρε τη θέση που πήρε.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!