Μπέσσυ Αργυράκη: «Κινδύνευσε η ζωή μου, πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο»

Μπέσσυ Αργυράκη

"Είχα φρικτούς πόνους. Είχε γλιστρήσει το δαχτυλίδι και το σημείο του στομάχου που είχε μείνει από κάτω είχε στεγνώσει. Δυόμισι ώρες επέμβαση", αποκαλύπτει η Μπέσσυ Αργυράκη.

Για τα κιλά που έχασε με τη συμμετοχή της στο DWTS μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη στο Πρωινό. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πριν από μερικά χρόνια κινδύνευσε η ζωή της από δακτύλιο που είχε τοποθετήσει στο στομάχι για να χάσει βάρος.

«Έχω χάσει 11 κιλά. Φαντάσου πώς ήμουνα. Θέλω ακόμα άλλα 4-5. Δεν έκανα δίαιτα, απλώς χορεύω πολλές ώρες. Μου δίνουν γλυκά και δεν τα τρώω. Έχει κοπεί η όρεξή μου, δεν τρώω τίποτα. Γυμνάζομαι και μετά λέω ‘να φάω τώρα, κρίμα δεν είναι»; Λέω στον άντρα μου χαριτολογώντας πριν από μέρες: «Βρε Λευτέρη, μήπως έχω πάθει νευρική ανορεξία»; Εμένα πρώτη φορά στη ζωή μου μού συμβαίνει.

Είχα κάνει πριν από χρόνια δακτύλιο. Δεν πήγε καλά και το αφαιρέσαμε γρήγορα. Κινδύνευσε η ζωή μου τότε. Εσπευσμένα πήγα στο νοσοκομείο. Είχα φρικτούς πόνους. Είχε γλιστρήσει το δαχτυλίδι και το σημείο του στομάχου που είχε μείνει από κάτω είχε στεγνώσει. Δυόμισι ώρες επέμβαση», ανέφερε η Μπέσσυ Αργυράκη.