Μπέσσυ Αργυράκη για τις πυρκαγιές: «Είναι πολύ άσχημο να χάνεις το βιός σου από τη μια στιγμή στην άλλη, το έχω ζήσει»

Μπέσσυ Αργυράκη

"Εγώ ήθελα την Εβελίνα στο τραγούδι αλλά είναι αρκετά έξυπνη για να αποφασίσει πού θέλει να είναι", σχολιάζει η γνωστή τραγουδίστρια.

Τη Μπέσσυ Αργυράκη συνάντησε η κάμερα του Καλοκαίρι Yes. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις συναυλίες, το σπίτι που έχασε από την πυρκαγιά πριν από 2 χρόνια, την κόρη της αλλά και την ενασχόληση με την πολιτική.

«Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήμουν πολύ επιφυλακτική εάν θα τραγουδήσω, γιατί κι εγώ όπως και όλη η Ελλάδα συμπάσχει με αυτό που συμβαίνει. Είναι κάτι τραγικό, το οποίο απ’ ό,τι θυμάστε το έχω βιώσει κι εγώ πριν από 2 χρόνια στον Πευκενέα, που κάηκε το σπίτι μας», δηλώνει η Μπέσσυ Αργυράκη για τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

«Είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα να χάνεται το βιός μιας ζωής από τη μια στιγμή στην άλλη», τονίζει η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να τη δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν σε κάποιο talent show, η Μπέσσυ Αργυράκη ξεκαθαρίζει: «Μου είχε γίνει μία πρόταση αλλά επειδή έχω μπει σε μία διαδικασία να κάνω το επόμενο βήμα στην πολιτική και να κατέβω στην Περιφέρεια, δεν θα μπορέσω».

Τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη θα έβλεπε θετικά μία τηλεοπτική συνεργασία με την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, στο μέλλον. «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, διότι είναι δίπλα σε μία δασκάλα, που εάν την παρακολουθεί και μαθαίνει από αυτήν, θα έχει πάρα πολύ καλή συνέχεια. Εγώ την ήθελα στο τραγούδι αλλά είναι αρκετά έξυπνη για να αποφασίσει πού θέλει να είναι», δηλώνει η τραγουδίστρια για τη συνεργασία της κόρης της με τη Ναταλία Γερμανού.