«Μπερδεύεται πολύς κόσμος και νομίζει ότι είμαι έγκυος»

"Με ρωτάνε αν είμαι όντως έγκυος, με κοιτάνε. Έχει πλάκα"

Ο ρόλος της εγκύου Κικής που υποδύεται στη σειρά «Τρίχες» η Βασιλική Ανδρίτσου φαίνειται πως έχει μπερδέψει ακόμη και τους συνεργάτες της!  Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού για την σειρά “Τρίχες” στην οποία και πρωταγωνιστεί, καθώς και για την απορία τόσο του κόσμου, όσο και των guest του σίριαλ αν τελικά είναι έγκυος.

“Είναι πολύ αστείο, γιατί είναι πολύ αληθοφανής η κοιλιά και πολλοί που έρχονται στο γύρισμα, guest, νομίζουν ότι είμαι έγκυος. Κόσμος που το παρακολουθεί… με ρωτάνε αν είμαι όντως έγκυος, με κοιτάνε” δήλωσε η ηθοποιός, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό της για εκείνους που τη ρωτούν συνεχώς πότε θα γίνει μητέρα.

 

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν την κουράζει να απαντά συνεχώς στην ίδια ερώτηση η Βασιλική απάντησε: “Ναι, με κουράζει, γιατί τη θεωρώ περίεργη (την ερώτηση). Τι εννοούν; Πού να ξέρω, ρε παιδιά, τι είμαι, μάντης; Αν έρθει η ώρα μου θα κάνω παιδί”.

Η Βασιλική Ανδρίτσου τόνισε πως έρχεται σε δύσκολη θέση όταν καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις περί ενδεχόμενης εγκυμοσύνης, ιδίως όταν αυτές γίνονται από το οικογενειακό της περιβάλλον, αλλά και από τον κόσμο που τη συναντά καθημερινά.

“Είναι κάποιες ερωτήσεις που δε γίνονται μόνο από δημοσιογράφους, αλλά και από το στενό οικογενειακό κύκλο, κι από ξένους, τον κόσμο. Δεν ξέρω το μέλλον για να απαντήσω”.