Μπεκατώρου: «Είπα «όχι» στο MEGA γιατί…»

Περρής και Αναστασιάδης στρίμωξαν την Μπεκατώρου για τη συνεργασία της με τον Αρναούτογλου

Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή, η Μαρία Μπεκατώρου «ανακρίθηκε» από τους παρουσιαστές του Όλα Τρέλα για…

…τη συνεργασία της με τον γρηγόρη Αρναούτογλου:

Περρής: Έχεις συμβόλαιο ότι πάνω από τρεις λέξεις θα πάρεις παραπάνω;
Μπεκατώρου:Σ’ αυτή την εκπομπή δεν είμαι μόνη μου. Πρώτος είναι ο Γρηγόρης μετά είμαστε εμείς με τον Δημήτρη. όποτε αισθάνομαι και όποτε νιώθω θα μιλήσω. 
Περρής: Θα ήσουν χάλια ως ηθοποιός.

…την απόφασή της να φύγει από το Τηλεάστυ:

«Ήταν πολύ περίεργο, αλλά επειδή πήρα τόσο συνειδητά την απόφασή μου, ήμουν τόσο σίγουρη ότι τελικά κάνω το σωστό ματά από πάρα πολύ σκέψη».

…το «Όχι» που είπε στο πρωινό του MEGA:

«Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο και ας ήταν στο Τηλεάστυ, εγώ το είχα ζήσει το Πρωινό είκοσι χρόνια και ας με έβλεπαν λίγοι. Σαν αίσθηση για μένα ήταν κοντά σε αυτό που θα ζούσα αν πήγαινα στο MEGA. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ότι στον ΑΝΤ1 μου έδωσαν μια ασφάλεια και συναισθηματική και επαγγελματική. Γι’ αυτό και πήρα αυτή την απόφαση. Ο Γιάννης Λάτσιος όταν με φώναξε πέρυσι για να κάνουμε το Your Face Sounds Familiar είδε κάτι που ούτε εγώ είχα δει και με εμπιστεύθηκε και το έφερα εις πέρας αξιοπρεπέστατα δεν υπήρχε περίπτωση να προδώσω αυτόν τον άνθρωπο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

//www.youtube.com/embed/Zq7orwbGJh8  

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μπεκατώρου: «Θυμάμαι να πιάνομαι από τους τοίχους του νοσοκομείου…»