«Μπαρούτι» η Καραβάτου με τη Σπυροπούλου: «Κρατάω συγκεκριμένη θέση για τους ανθρώπους που μου έχουν επιτεθεί…»

Καραβάτου

Αντιδράσεις όλο νόημα από την Κατερίνα Καραβάτου μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Λιάγκα.

Η Μαριλού Ρεπαπή σχολίασε τα όσα δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Late Night λέγοντας: «Η αίσθηση μου είναι ότι δεν είχε έρθει σε αυτό το χώρο για να κάνει φίλους, οπότε δεν μπορεί να παραπονιέται για το ότι δεν έκανε φίλους. Απλά πρέπει να κοιτάξεις να επιβιώσεις μόνη σου και να είσαι τόσο killer ώστε να μη χρειάζεσαι ούτε μισό φίλο.»

Η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία όπως θα θυμάστε είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Μες στην καλή χαρά» έστειλε το δικό της μήνυμα, συμβάλλοντας στην κουβέντα με μια μαντινάδα όλο νόημα…

[dfp_ads id=236982]

«Υπάρχει μια μαντινάδα που λέγεται: «Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις. Δεν νομίζω ότι για να υπάρξεις σε αυτό το χώρο πρέπει να είσαι killer απαραίτητα, με συγχωρείς πάρα πολύ. Ποτέ δεν το πίστεψα αυτό το πράγμα και ποτέ δεν το υιοθέτησα. Και όχι μόνο εγώ και άλλοι άνθρωποι. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μη λέμε τώρα ό,τι να’ ναι.»

Οι δυο τους εξάλλου δεν είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά το τέλος της εκπομπής και με τις καλύτερες σχέσεις… Θυμάστε πως είχε αποχαιρετήσει η Κατερίνα Καραβάτου στο «Μες στην καλή χαρά»; Δείτε το εδώ.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δεν μπόρεσε να κρατηθεί και θέλησε να ρωτήσει την παρουσιάστρια για εκείνη τη συνεργασία: «Έχω μια ερώτηση και δεν μπορώ θα σου την κάνω. Από τη συνεργασία σας, τι έχεις αποκομίσει;»

«Εγώ κρατάω μία θέση πάρα πολύ συγκεκριμένη σε όλους τους ανθρώπους που μου έχουν επιτεθεί μέχρι τώρα, και είναι δύο. Δεν υπάρχουν άλλοι. Δεν απαντώ ποτέ. Και όταν με έχουν ρωτήσει για αυτή τη χρονιά, έχω πει ότι έχω περάσει μια δύσκολη, περίεργη χρονιά, την οποία και άφησα πίσω μου, κρατώντας μέσα μου όλα αυτά που έπρεπε για να συνεχίσω πιο καλά, πιο δυναμικά, πιο όμορφα, πιο ήρεμα και πιο ήσυχα», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καραβάτου.