Μπάμπης Στόκας: «Με έβγαζε έξω από τα νερά μου το X Factor»

Μπάμπης Στόκας

Μετάνιωσε ο Μπάμπης Στόκας για τον ρόλο του κριτή;

Με αφορμή τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε ο Μπάμπης Στόκας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην δύσκολη διαχείριση στην περίοδο της καραντίνας, τον τηλεοπτικό ρόλο του κριτή σε μουσικό τάλεντ σόου αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

Ειδικότερα, ο Μπάμπης Στόκας εξομολογήθηκε πως «στην καραντίνα δεν ήμουν από τους ανθρώπους που έλεγαν πως ξεκουράστηκαν, εμένα με πείραξε για αυτό και πήγα στην Καλαμάτα που είναι λίγο πιο ελεύθερα τα πράγματα. Στην Αθήνα δεν την ψιλοπάλευα. Την κόρη μου την γνωρίζω κάθε μέρα και καλύτερα, υπάρχει αυτή η γνωριμία που συνεχώς εξελίσσεται αλλά σε αυτή την περίοδο κάναμε ωραία παρέα».

«Θα ξανασυμμετείχα στο X Factor. Με έβγαζε έξω από τα νερά μου και ήταν κάτι που μου άρεσε να το δοκιμάσω. Πέρασα πάρα πολύ ωραία και δεν νομίζω ότι θα το μετανιώσω ποτέ αυτό».

«Σήμερα δεν είναι εύκολο να με βρούνε. Δεν ασχολούμαι πολύ πια με αυτά και είναι δύσκολο να με βρεις» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μπάμπης Στόκας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.