Μπάμπης Στόκας: Έδωσε συνέντευξη στην Φωτεινή Ψυχίδου μετά το διαζύγιο τους!

Μπάμπης Στόκας

Μια τηλεοπτική συνάντηση από αυτές που δεν περιμένεις...

Μια συνέντευξη από εκείνες που δεν περιμένεις, μια συνέντευξη ενός κύκλου που έχει κλείσει και έχει σφραγιστεί με αγάπη. Η Φωτεινή Ψυχίδου συνάντησε τον πρώην σύζυγο της Μπάμπη Στόκα εν όψει της μεγάλης καλοκαιρινής συναυλίας των ΠΥΞ ΛΑΞ στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 12 Ιουλίου και με τον τρόπο τους και αρκετό χιούμορ μίλησαν για όλα, ακόμα και για όσα δεν μπήκαν σε λέξεις…

Θέλω να μου πεις γιατί μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε. Κάθε φορά τελευταία φορά με τον Φίλιππο Πλιάτσικα.

«Τώρα εσύ δεν πρέπει να τα λες αυτά γιατί το ξέρεις ότι το κάθε φορά τελευταία φορά με τον Φίλιππο τα έλεγαν άλλοι, όχι εμείς. Εμείς όταν είπαμε σταματάμε, σταματήσαμε. Όταν ξαναείπαμε ξαναβρισκόμαστε, ξαναβρισκόμαστε.»

[dfp_ads id=236982]

Αυτή η σχέση είναι σαν το παλιό καλό κρασί…

«Όπως και η δικιά μας! Εμείς κάναμε πράγματα που μας άρεσαν σε εμάς αποκλειστικά. Ακόμα και τώρα ο καινούριος δίσκος, είναι τραγούδια που αρέσουν σε εμάς, δεν κυνηγήσαμε το χιτ. Ξέρεις ότι ξέρουμε να φτιάχνουμε χιτ. Ήταν ένα πράγμα που το κάναμε για το κέφι μας. Μπήκαμε στην παλιά παρέα των Αγίων Αναργύρων. Γράψαμε 60 ώρες και γελάγαμε και κάναμε πλάκα 400, αυτή είναι η αναλογία. Είμαστε τυχεροί άνθρωποι γιατί ζούμε από αυτό που αγαπάμε.»

Γιατί είσαι πάντα τόσο σοβαρός;

«Ειδικά όταν είμαι με εσένα είμαι πιο σοβαρός.»

Πώς σου φάνηκε ο κόσμος του lifestyle στον οποίο ελάχιστα ακούμπησες; Δεν θα έκανες κάτι ανάλογο ξανά ποτέ;

«Δεν πειράζει να κάνουμε λάθη. Πειράζει να τα ξανακάνουμε.»

Αυτό… αναφέρεσαι γενικά στα λάθη;

«Γενικά, αυτό ισχύει στη ζωή.»

Και επειδή όλοι λένε «ήρωας ο Μπάμπης» και »μπράβο ήρωα Μπάμπη, πως άντεξες», μπορείς σε παρακαλώ να αποκαταστήσεις την αλήθεια και να με στηρίξεις λίγο πάνω σε όλο αυτό;

«Δεν έχεις πρόβλημα εσύ αγάπη μου, είσαι στο απυρόβλητο. Δεν σε ακουμπάει τίποτα εσένα. Το πρόβλημα έχουν πάντα οι γύρω σου.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!