Μπάμπης Στόκας: «Έχει λυθεί το θέμα με τον Σάκη Ρουβά»

Μπάμπης Στόκας

"Έχουμε μιλήσει με τον Σάκη, είναι όλα ΟΚ", λέει ο Μπάμπης Στόκας.

Στην προ εβδομάδων εμφάνισή του στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ο Μπάμπης Στόκας είχε αναφερθεί και στην συνεργασία που είχε με τον Σάκη Ρουβά σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχω περάσει ωραία στις συνεργασίες που έχω κάνει. Με μία μόνο φρίκαρα αλλά οκ. Στη φάση όταν έπαιξα με τον Ρουβά. Ξεκινήσαμε για δυο μέρες. Εμένα με είχαν ζαλίσει, αν και έλεγα ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό αλλά όλοι μου έλεγαν ότι είναι ωραίο και όλα αυτά. Γιατί είμαστε διαφορετικός κόσμος, όχι γιατί εγώ είμαι καλύτερος από τον Σάκη. Δεν το λέω έτσι.

Ενώ χαλάει η συνεργασία, ο Σάκης ήταν απών. Αυτό με πείραξε. Χαλάει το σχήμα γιατί δεν πάει, δεν μπορεί να δουλέψει και περίμενα να ήταν εκεί όταν μιλάμε πως το σχήμα χαλάει. Το πιο αυτονόητο. Αυτό με πείραξε. Δεν με πείραξε τίποτα άλλο αλλά δεν έχω πρόβλημα. Δεν κρατάω κακία. Απλώς εγώ δεν θα το έκανα και νομίζω ότι και αυτός αν τον ρωτήσεις τώρα θα καταλάβει ότι έκανε λάθος σε αυτό».

Κάνοντας δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, ο Μπάμπης Στόκας λέει σήμερα πως το θέμα λύθηκε μετά από επικοινωνία του με τον Σάκη Ρουβά.

«Έχει λυθεί αυτό το θέμα, έχουμε μιλήσει με τον Σάκη, είναι όλα ΟΚ», λέει και στον αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του απαντά: «Γιατί όχι».