Μπακοδήμου στην Τατιάνα: Είμαι σε φάση να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου που δεν μου αρέσουν

Όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην Τατιάνα.

 Καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή του Μίλα ήταν η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια του Star βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και μίλησε με την Τατιάνα για όλα ενώ μας παρουσίασε και κομμάτια από την σειρά ρούχων που σχεδιάζει.

Η Μαρία, με την ειλικρίνεια που την διακρίνει, μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν την προσωπική της ζωή αλλά και για την πολυετή φιλία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός ότι ο κολλητός της και συμπαρουσιαστής της έγινε πρόσφατα μπαμπάς. “Ο Φώτης είναι πολύ χαρούμενος που έγινε πατέρας”, είπε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε πως θα είναι εκείνη που θα βαφτίσει το μωράκι.

Όσον αφορά στο τη φάση είναι αυτή την περίοδο, η Μαρία υποστήριξε στην Τατιάνα: “Είμαι σε φάση να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου που δεν σου αρέσουν”. Η ζωή της έχει, όπως είπε, πολλά πράγματα που δεν θα ήθελε να υπάρχουν και πλέον θέλει να τα αλλάξει. Για παράδειγμα, την εκνευρίζει που μιλάει με τις φίλες της βιαστικά στο τηλέφωνο και θα ήθελε να έχει χρόνο να σαχλαμαρίσει μιλώντας με τις ώρες.

Δείτε ακόμα:

Φανή Αβραμίδου στην Τατιάνα: “Έπιασα τον αγαπημένο μου με την καλύτερή μου φίλη”