Μπαίνει στο Big Brother και θα προκαλέσει χαμό

Big Brother

Ο Θέμης Κανέλλος -themicorn- μπαίνει στο Big Brother.

Το Big Brother ξεκινά απόψε και οι εκπλήξεις που θα δούμε, όσον αφορά στα πρόσωπα που θα μπουν στο σπίτι, θα είναι περισσότερες από όσες φανταζόμαστε. Ένα από τα πρόσωπα που θα κάνει αίσθηση με την εμφάνισή του απόψε στους δέκτες μας, είναι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην On Time- ο youtuber Θέμης Κανέλλος, γνωστός και ως themicorn.

Ο Θέμης Κανέλλος μετράει στο κανάλι του στο youtube πάνω από 67,000 συνδρομητές και κατά τη διάρκεια της καραντίνας έγινε περισσότερο γνωστός με τη δημιουργία του «καραντινοβλόγκ», όπου μοιραζόταν την καθημερινότητά του με τους φίλους του.

Φέτος τελείωσε το λύκειο, είναι 18 ετών και τον ενδιαφέρει να μπει στο σπίτι του Big Brother για να μιλήσει για τη διαφορετικότητά του και να βοηθήσει και άλλα παιδιά στην ηλικία του να αποδεχτούν τον εαυτό τους. Ο Θέμης Κανέλλος είναι «queer» -ένας όρος-ομπρέλα, που αφορά τις έμφυλες μειονότητες που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ετεροφυλόφιλων ή/και των cisgender. Άνθρωποι που δεν αποδέχονται τις παραδοσιακές έννοιες φύλων και χωρίς να θέλουν να προσδιοριστούν ως ΛΟΑΤ πολλές φορές αυτοπροσδιορίζονται ως queer.