Μπάγια Αντωνοπούλου: «Υποτιμούσαν τη νοημοσύνη μου, με αντιμετώπιζαν ως η γλάστρα»

Μπάγια Αντωνοπούλου

«Πλέον επιλέγω τη θέση που θα είμαι ανάλογα με το κλίμα που επικρατεί μέσα στη δουλειά», λέει η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Μπάγια Αντωνοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην καριέρα της και στο bullying που έχει βιώσει.

«Σε αυτή τη δουλειά, όταν είσαι νέα και μπορεί να είσαι και λίγο όμορφη, στην αρχή σε αντιμετωπίζουν “α, αυτή είναι όμορφη άρα είναι και χαζή”. Αυτό το αντιμετώπισα και επειδή ήταν η αρχή μου, λογικό ήταν και από θέμα σεβασμού, εμπειρίας και γνώσεων, είχα πολύ μικρότερο ρόλο. Κάπου με αντιμετώπιζαν ως “α, η γλάστρα”. Αυτό το πέταξα από τότε που ξεκίνησα το ρεπορτάζ έξω», είπε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου είπε στη συνέχεια: «Πολλές φορές ένιωσα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου άλλα δεν μάσησα. Έχω δεχτεί bullying στη δουλειά, όπως οι περισσότεροι. Πλέον, επιλέγω τη θέση που θα είμαι ανάλογα με το κλίμα που επικρατεί μέσα στη δουλειά. Υπάρχουν ομάδες και εκπομπές και κανάλια, που αυτό το πράγμα το έχουν προτεραιότητα, όπως στο MEGA».

Για την απώλεια του πατέρα της, η Μπάγια Αντωνοπούλου είπε: «Τα πρώτα χρόνια διαχειρίστηκα την απώλεια του πάτερα μου ως άρνηση. Μετά ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για 4,5 χρόνια που με βοήθησε πάρα πολύ να την αποδεχτώ. Το να χάσεις ένα δικό σου άνθρωπο, δεν ξεπερνιέται, δεν το ξεχνάς ποτέ».

Για την μόδα και το ατελιέ της μητέρας της, η Μπάγια Αντωνοπούλου είπε: «Η σχέση μου με τη μόδα είναι απλώς να φοράω αυτά που θεωρώ ότι μου ταιριάζουν. Δουλεύω και στο ατελιέ της μητέρας μου σε κομμάτια πιο πρακτικά».