Μπάγια Αντωνοπούλου: «Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι one man band, δεν μπορείς να είσαι δίδυμο, είσαι πάντα από κάτω»

Μπάγια Αντωνοπούλου

"Εγώ άνθισα δίπλα στον Γιώργο, κάποιες όχι. Απλά κάποια στιγμή πρέπει να φεύγεις κιόλας. Δεν μπορείς να μένεις" ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου παραχώρησε δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το J2US και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, που βρίσκεται στο πλευρό του στο Καλημέρα Ελλάδα.

«Από ό,τι διάβασα ο Γιώργος Παπαδάκης υπέγραψε διετές συμβόλαιο και πραγματικά είναι ο μόνος στην Ελλάδας, που έχει καταφέρει να έχει τόσα χρόνια καριέρα κι αυτό θέλει πολλή στοχοπροσήλωση. Δεν θα μπορούσα εγώ να το κάνω. Ο Γιώργος μπορεί, εγώ δεν θα μπορούσα. Εγώ άνθισα δίπλα στον Γιώργο, κάποιες όχι. Απλά κάποια στιγμή πρέπει να φεύγεις κιόλας. Δεν μπορείς να μένεις» ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Η Μαρία κάνει πολύ καλή προσπάθεια, αλλά ο Γιώργος είναι one man band. Δεν μπορείς να είσαι δίδυμο, είσαι πάντα από κάτω κι αυτό είναι και το σωστό. Ε, βέβαια έκανα κι εγώ πίσω. Θα πήγαινα να συγκριθώ με τον Παπαδάκη; Αυτό τι σημαίνει όμως; Ότι θα προσπαθούσα να προχωρήσω κι ότι από κάποια στιγμή και μετά δέχεσαι πράγματα. Δεν θα πήγαινα ποτέ να συναγωνιστώ τον Παπαδάκη. Θα ήμουν ηλίθια και δεν είμαι» πρόσθεσε η Μπάγια Αντωνοπούλου.