Μπάγια Αντωνοπούλου: «Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά, ούτε εκείνος θα ήθελε»

Μπάγια Αντωνοπούλου

«Μετάνιωσα που έκανα το Survivor Πανόραμα γιατί δεν ταίριαζε σε αυτό που είμαι εγώ», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Στέλιο Δρουμαλιά έδωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε για την αποχώρησή της από το Mega, ενώ τόνισε πως δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Νέο σπίτι, νέα αρχή. Μετακομίσαμε με τον σύντροφό μου πριν ένα μήνα. Στα επαγγελματικά είμαι σε μια φάση του να ζυγίσω τα πράγματα και τις καταστάσεις και να επιλέξω, όχι μια θέση απλώς για να έχω δουλειά, αλλά μια πρόταση που θα με κάνει ευτυχισμένη. Αποχώρησα από το Mega μετά από τέσσερα χρόνια γιατί δεχόμουν άδικη συμπεριφορά. Δεν μιλάω για τη διοίκηση. Δεν δέχτηκα καμία επίσημη πρόταση από το Open και δεν θα ήθελα έτσι κι αλλιώς να επιστρέψω στην πρωινή ζώνη», είπε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου είπε στη συνέχεια: «Μεταξύ Παπαδάκη, Λιάγκα και Αρναούτογλου, θα επέλεγα τον Γιώργο Λιάγκα να συνεργαστούμε. Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά, ούτε εκείνος θα ήθελε. Μετάνιωσα που έκανα το Survivor Πανόραμα γιατί δεν ταίριαζε σε αυτό που είμαι εγώ».