Μπάγια Αντωνοπούλου για την επίθεση στο κατάστημα του συντρόφου της: «Η αστυνομία έχει συλλέξει στοιχεία»

Μπάγια Αντωνοπούλου

"Δεν ήταν εύκολο, ήταν λίγο πριν τις γιορτές, αλλά δόξα τω Θεώ με πολλή δουλειά και με πολύ ψυχική δύναμη θα επιστρέψουμε δριμύτεροι" είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε στην Super Κατερίνα για την επίθεση στο μαγαζί του συντρόφου της και για το ενδεχόμενο της τηλεοπτική της επιστροφής.

«Δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει. Ό,τι φέρει η ζωή. Τη δουλειά μου την αγαπώ και δεν θέλω να την αφήσω. Ευκαιρίες δίνονται στους ανθρώπους που δουλεύουν. Εγώ δουλεύω αρκετά χρόνια, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Εξαρτάται από τους ανθρώπους, που αποφασίζουν» είπε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Δυστυχώς η βόμβα που έσκασε στην Φίλωνος, στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζεται το κατάστημα του συντρόφου μου και τα γραφεία του site, μάς δημιούργησε μία πολύ μεγάλη καταστροφή. Το ξαναφτιάχνουμε και σε λίγες ημέρες θα είμαστε έτοιμοι. Δεν ήταν εύκολο, ήταν λίγο πριν τις γιορτές, αλλά δόξα τω Θεώ με πολλή δουλειά και με πολύ ψυχική δύναμη θα επιστρέψουμε δριμύτεροι. Η αστυνομία κάνει το καλύτερο που μπορεί, γίνεται ακόμα έρευνα, έχουν συλλέξει κάποια στοιχεία και εμείς δεν ξέρουμε πολλά. Αναμένουμε» πρόσθεσε η Μπάγια Αντωνοπούλου για την έκρηξη.