Μουτσινάς σε Τσιμτσιλή: «Το λύσατε με την Καινούργιου την ώρα που έβγαινε η Φαίη» – «Είναι προσβολή»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Για μένα, το να θεωρεί κάποιος ότι μια τέτοια ιστορία είναι στημένη, είναι μεγάλη προσβολή και νομίζω ότι δεν ταιριάζει σε κανέναν από εμάς".

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε τηλεφωνικά στο Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να την ρωτήσει για την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου, την οποία έλυσαν στον αέρα την ώρα που έκανε πρεμιέρα η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε έναν… ιδιαίτερο μεταξύ τους διάλογο.

«Δέκα παρά τέταρτο που έβγαινε η Φαίη. Ωραία το λύσατε, ήταν ωραίο και το timing», παρατήρησε ο Νίκος Μουτσινάς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Είσαι πολύ πονηρός. Άκουσέ με, είναι αυτό που λένε «έχεις πονηρό μυαλό και τα σκέφτεσαι έτσι». Για μένα, το να θεωρεί κάποιος ότι μια τέτοια ιστορία είναι στημένη, είναι μεγάλη προσβολή και νομίζω ότι δεν ταιριάζει σε κανέναν από εμάς».

Όταν μετά από μερικά λεπτά ολοκλήρωσαν την επικοινωνία τους, ο Νίκος Μουτσινάς αναρωτήθηκε: «Μου την είπε κάποια στιγμή, γιατί δεν το κατάλαβα; Μου την είπε λίγο ε; Εντάξει, δεν πειράζει, να ‘ναι καλά η κοπέλα».