Μουτσινάς – Μπεκατώρου: Τι θέση πήραν για την τηλεοπτική κόντρα Αρναούτογλου – Κανάκη;

Και οι δυο τους υπήρξαν πρώην συνεργάτες του Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Την τηλεοπτική κόντρα που ξέσπασε μετά την συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πρόβαλαν στον «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» με τους παρουσιαστές Νίκο Μουτσινά και Μαρία Μπεκατώρου να θέτουν διαφορετικές διαστάσεις αυτής της κόντρας, χωρίς ωστόσο να παίρνουν το μέρος του ενός ή του άλλου.

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν το είχα παρακολουθήσει. Έκανε δουλίτσα ο Αντώνης. Ένα πράγμα που θα ήθελα να συζητήσουμε – δεν παίρνω τη θέση κανενός, για ευνόητους λόγους, γιατί δεν μου πέφτει λόγος και είμαστε στο ίδιο κανάλι, δεν με ενδιαφέρει να μπω σε κανένα στρατόπεδο αν έχουν τα θέματα τους αλλά επειδή η εκπομπή που κάνει ο Αντώνης με όλους τους υπόλοιπους, το “Ράδιο Αρβύλα”, ένα από τα χαρακτηριστικά κομμάτια της είναι πως υπάρχει μια ελευθερία… Παλιά σε άλλη εκπομπή που ήμουν μπορεί να θέλαμε να παίξουμε κάτι και λέγαμε οι Αρβύλα γιατί το παίζουν. Και λέγαν «Άλλο οι Αρβύλα», που σημαίνει για το θέμα της ελευθερίας, μου έκανε λίγο περιέργεια που ο Αντώνης είπε ότι θα πρέπει να τσεκάρονται και που θα πρέπει κάποιος να είναι «τροχονόμος» και να λέει «ναι» ή «όχι», αυτό το κομμάτι. Συμφωνώ απόλυτα ότι μπορεί να μην του άρεσε αυτό που έγινε, το σέβομαι, όπως σέβομαι και την επιλογή του Γρηγόρη να του άρεσε αυτό που έγινε. Όπως ακριβώς υπάρχει ελευθερία να μπορεί ο καθένας να πει την άποψη του, υπάρχει και η ελευθερία να μπορεί να κάνει ο άλλος ό,τι θέλει. Προσπαθώ να καταλάβω λίγο τον λόγο που έγινε όλο αυτό.»

Μαρία Μπεκατώρου: «Εγώ θα δώσω μια άλλη διάσταση πιο συναισθηματική. Επειδή γνωρίζω τη σχέση που έχει ο Γρηγόρης με τον Αντώνη Κανάκη, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Όπως και να είναι (ακόμα και αν είχαν παρεξηγηθεί κάποια στιγμή) υπάρχει μια πολύ μεγάλη φιλία, πολύ στενό δέσιμο ετών. Κι εγώ ξέρω ότι ο Γρηγόρης τον εκτιμά πολύ τον Αντώνη και μοιράζονται και πολλά πράγματα, εμένα αυτό με ξένισε. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι θα φτάναμε κάποια μέρα σε ένα σημείο, όλοι μας, να συζητάμε μια κόντρα, διαφωνία ή έντονη διαμάχη ανάμεσα τους. Για να είμαστε λίγο πιο δίκαιοι θα πρέπει να βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση των άλλων ανθρώπων. Ας πούμε ότι εμείς οι δύο απομακρυνόμαστε και κάνουμε διαφορετικές εκπομπές και γίνεται ένα βίντεο από εσένα το οποίο με σχολιάζει αρνητικά. Θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ, θα τσαντιστώ πάρα πολύ και δεν θα το θεωρήσω σωστό.»