Μουτσινάς για Σταμάτη:«Είναι μεγάλη γουρούνα! Θα πει πέντε διαμάντια και πέντε βόθρους »

«Η Φαίη έχει γίνει γραφική που της λέει συνέχεια πως θα φύγει» τόνισε ο παρουσιαστής!

Με αφορμή τη δήλωση της Σάσας Σταμάτη χθες μέσα από την εκπομπή ΠΡΩΙΝΟ που αποκάλεσε«γουρούνα» την Ευγενία Μανωλίδου και εκνεύρισε τη Φαίη Σκορδά! Η παρέα του ”Δέστε Τους” σχολίασε με όχι τόσο καλά λόγια  τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά της Σάσας !

«Είναι μεγάλη γουρούνα! Την Σάσα την έχουν για συγκεκριμένες βρωμοδουλειές. Έχει πει πολλά, δεν έχει stop. Φαντάστηκε ότι το «γουρούνα» το λέμε και γελάμε γιατί δεν έχει stop! Όταν είναι δυο άλλοι υπεύθυνοι και συνεργάζονται μαζί τρία χρόνια, ξέρεις πολύ καλά ποιος είναι ο συνεργάτης σου! Άρα, εγώ μπορεί και πολύ λίγο να τσιτώνω με τη Φαίη και το Γιώργο που το παίζουν συντηρητικοί! Αφού την ξέρετε ρε παιδιά την Σάσα, το πιο πιθανό είναι να πει χοντράδα και πάντα η  Φαίη έχει γίνει γραφική που της λέει, «εγώ θα φύγω». Αφού ξέρετε ότι κάτι θα πει η Σάσα, ή σταματήστε την ή στηρίξτε! Ξέρεις ότι θα σου πει πέντε διαμάντια, θα σου πει και πέντε βόθρους. Είναι λίγο κινούμενη βόμβα!»είπε ο Νίκος Μουτσινάς!

«Τον τελευταίο καιρό έχει ξεφύγει! Φέτος έχει πει χοντρά πράγματα» τόνισε η Μαρία Ηλιάκη! «Είναι άκομψο αυτό που είπε» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε το βίντεο