Μουτσινάς για Λιάγκα – Νέγκα: «Η Φαίη ως πρώην σύζυγος απαντάει ακόμα για τον σύζυγο;»

Μουτσινάς

Δάσκαλος: «Είναι ένας ωραίος τρόπος να διαφημιστεί μια εκπομπή, μια καινούρια προσπάθεια».

Το θέμα της μήνυσης που κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα κατά του Γιώργου Λιάγκα για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, με αφορμή όσα ανέφερε ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον ΛΑΜΨΗ 92.3 σχετικά με τη δημοσιογράφο και τη παρουσία της στη τηλεοπτική εκπομπή Rodeo στον ΣΚΑΪ μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ανάμεσα τους και το «Ξαναδέστε τους»…

[dfp_ads id=236982]

«Πας στο ραδιόφωνο να κάνεις την εκπομπούλα σου χαλαρά, πιστεύεις ότι δεν σε ακούνε τόσοι πολλοί, όχι ότι δεν έχει επιτυχία, αλλά επειδή κάναμε κι εμείς ραδιόφωνο… αισθάνεσαι μια παραπανίσια ελευθερία σε σχέση με την τηλεόραση. Νομίζω ότι εκεί πέρα την πάτησε ο Γιώργος. Γιατί πάλι δεν είχε δικαστήρια και με τη Σπυροπούλου; Εννοώ λίγο κι αυτός δεν έχει βάλει μυαλό, του αρέσει το κτίριο; Γιατί είναι το δεύτερο που του συμβαίνει» σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη συμπλήρωσε:

«Νομίζω το ένα είναι αυτό και το άλλο είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις σε τι φάση θα πετύχεις τον άλλον. Δηλαδή, έχουν γραφτεί και για εμένα πράγματα μηνύσιμα, αλλά πήρα ένα τηλέφωνο και λέω «Παιδιά να σας πω κάτι θα το κατεβάσετε; Μην πάμε τώρα στα δικαστήρια», και το κατέβασαν οι άνθρωποι. Προφανώς αυτό που άκουσε η κυρία Νέγκα ήταν το σημείο το τζιζ της που δεν ήθελε να το ακούσει;»

Μουτσινάς: «Ρε παιδί μου ήταν λίγο χοντρό αυτό που είπε.»

Συνατσάκη: «Το λες γενικά σημείο τζιζ για περισσότερους από έναν ανθρώπους. Δεν είναι ότι ξαφνικά η Αθηναΐς είπε «α αυτή η κουβέντα μου ακούγεται εμένα προσωπικά λίγο βαριά».

Μουτσινάς: «Πάντως και η Αθηναΐδα σου δίνει λίγο την εντύπωση ότι είναι πολύ κουλ και μπορείς να της κάνεις «χιούμορ», σε πολλά εισαγωγικά. Γιατί για χιούμορ πιστεύω το είπε, αλλά δεν ξέρεις σε τι φάση τον πιάνεις τον άλλον, ακούνε και τα παιδιά.»

Συνατσάκη: «Μπορεί να μη συνειδητοποίησε την σημειολογία.»

Δάσκαλος: «Ξεκίνησε τώρα η εκπομπή τους…»

Μουτσινάς: «Ζάχαρη στο ψωμί και καλή αρχή στους ανθρώπους.»

Δάσκαλος: «…μα είναι ένας ωραίος τρόπος να διαφημιστεί μια εκπομπή, μια καινούρια προσπάθεια. Όχι πως ακυρώνω αυτό το οποίο είπε ο κύριος Λιάγκας, απλά είναι όντως πολύ βαρύ.»

Μουτσινάς: «Ο Περρής δεν πήρε καμία θέση όμως.»

Ηλιάκη: «Νομίζω άκουσα το πρωί την Φαίη που είπε στην εκπομπή ότι χθες το βράδυ πρέπει να μίλησε στο τηλέφωνο…»

Μουτσινάς: «Η Φαίη ως πρώην σύζυγος απαντάει ακόμα για τον σύζυγο; Πολύ ωραίο μου αρέσει.»

Ηλιάκη: «Τον στήριξε λίγο, επειδή ο Γιώργος δεν έχει εκπομπή τηλεοπτικά ζωντανή.»

Κι αυτά ήταν μόνο μερικά από όσα ειπώθηκαν… Δείτε όλη την κουβέντα στο βίντεο που ακολουθεί: