Μουτσινάς για Καπουτζίδη: Δεν καταλαβαίνω γιατί έπαθε κρίση!

"Μερικές φορές μου δίνει την εντύπωση ο Γιώργος, ό,τι έρχεται επίσκεψη και φεύγει. Δε το ξέρει δηλαδή αυτό; Δεν είχε κάνει πέρυσι τη Eurovision; "

Την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στα σχόλια που έγιναν για τη Eurovision σχολίασαν σήμερα στο»Δέστε τους!». Καθώς ο σεναριογράφος και ηθοποιός και ηθοποιός απάντησε μέσα από το λογαριασμό του στο twitter για όσα ειπώθηκαν. 

«Μερικές φορές μου δίνει την εντύπωση ο Γιώργος, ό,τι έρχεται επίσκεψη και φεύγει. Δε το ξέρει δηλαδή αυτό; Δεν είχε κάνει πέρυσι τη Eurovision; Δεν είχε ακούσει πάρα πολλά σχόλια για το οτιδήποτε; Δηλαδή πρέπει να βγάλουμε και κάποιες εκπομπές ρε Γιώργη. Άρα λοιπόν δε θεωρώ ότι ψάξαμε να βρούμε το λάθος.
Γιατί να μπλέξει ότι κάποιοι δεν πληρώνονται με το ότι δεν ήταν καλά φωτισμένοι. Τι σημασία έχει. Δεν πληρωθήκαν αυτοί που πήγαν εκεί να κάνουν τη δουλειά, οι φωτιστές; Αφού πληρωθήκαν, δε θες να πληρώσεις να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα; Αν δεν είναι ωραίο, δεν μπορείς να πεις «Δεν ήταν πολύ ωραία τα φώτα, λίγο αφώτιστοι.» Γιατί παθαίνει αυτό το να βγει να μιλήσει για αυτό;» είπε ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε…

«Τα μπέρδεψε λίγο. Τα μπέρδεψε. Κι επίσης να καταλάβει πως όταν κάνουμε κάτι και το βγάζουμε στον πάγκο που λέγεται τηλεόραση θα ακούσουμε και κάποια κριτική. Πάρα πολύ ωραίες κριτικές άκουσε όμως για τη βραδιά. Δεν καταλαβαίνω γιατί έπαθε κρίση. 

«Δεν πρέπει να συγχύζεται καταρχήν. Ας το μάθει, είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Ακούμε τέρατα. Κάποιοι που έχουμε εκπομπές, λέμε και τέρατα. Αλλά θέλω να σου πω οκ είπαν όλοι τι ώραία βραδιά ήταν αυτή. Δεν πρέπει να το χειροκροτούμε όλο. Αμά θέλουμε να πούμε κάτι, μπορούμε να το πούμε.»

Δείτε πως σχολιάστηκε στο «Δέστε τους» η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη για τα σχόλια της Eurovision:

//www.youtube.com/embed/pAcbay9S8OY

Διαβάστε ακόμα: