Μούδιασε η Λουκία Παπαδάκη στην ερώτηση της Ζαμπέτογλου: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ, αν με ρωτήσουν κάτι τέτοιο, τι να απαντήσω»

Λουκία Παπαδάκη

"Δεν είναι καταπληκτικό; Αν δεν σε ρωτήσει κάποιος αυτό που με ρωτάς εσύ, αυτή τη στιγμή, δεν το εξετάζεις καν" τόνισε η Λουκία Παπαδάκη.

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Λουκία Παπαδάκη, το απόγευμα της Τρίτης, για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή την «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνειδητή απόφαση να μεγαλώσει μόνη το παιδί της.

Πιο συγκεκριμένα, η Λουκία Παπαδάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ή απόφαση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου ήταν εξ ενστίκτου. Αποκτάς και μια μαγική ικανότητα να βλέπεις το μέλλον όταν αφήνεις το ένστικτο να σε οδηγεί, πάει με τα θέλω και πάει με την ευρύτερη εικόνα. Δηλαδή ζούμε σε μια διάσταση, η οποία δεν είναι συνειδητή, και του χώρου και του χρόνου. Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο αυτό που λέω αλλά δεν είναι, είναι ουσιαστικό. Είμαστε κομμάτι ενός σύμπαντος και μιας συνεχούς ροής που δεν είναι «τι θα συμβεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, για το Σάββατο βλέπουμε». Αυτά είναι ροή, ρευστά πράγματα και κυλάνε».

«Αυτά όλα που τα ξέρεις; Που τα έμαθες; Πότε τα συνειδητοποίησες;» ρώτησε τότε η παρουσιάστρια της εκπομπής για να αποκριθεί, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η καλεσμένη της ως εξής. «Λοιπόν, δεν είχα σκεφτεί ποτέ αν με ρωτήσουν κάτι τέτοιο τι να απαντήσω… Υφίστανται! Δεν είναι καταπληκτικό; Αν δεν σε ρωτήσει κάποιος αυτό που με ρωτάς εσύ, αυτή τη στιγμή, δεν το κοιτάς και δεν το εξετάζεις καν».

«Εκείνη η απόφαση τότε επηρέασε απολύτως την ζωή μου μέχρι τώρα. Δηλαδή διότι, όταν φέρνει έναν άνθρωπο στον κόσμο, αυτές οι ροές είναι πριν και μετά από αυτό. Αυτό δηλαδή που λέμε πως «δεν θυμάμαι πως ήταν πριν», κυριολεκτικά δεν θυμάσαι πως ήταν πριν. Είναι ένας άλλος κόσμος, μια άλλη διάσταση, ένας άλλος πλανήτης » συμπλήρωσε, επίσης, η Λουκία Παπαδάκη στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.