«Μούδιασε» η Καραβάτου με τον καλεσμένο της: «Δεν μπορείς να είσαι πιστός σε μία σχέση;»

Καραβάτου

«Δεν είμαι ένας άνθρωπος που μένω κάπου».

Ο Μέμος Μπεγνής κάθισε στον καναπέ της Φωλιάς των Κου Κου και η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να μην περιστρέψει την κουβέντα στο θέμα τον σχέσεων. Εξάλλου ο Μέμος Μπεγνής έχει στο παρελθόν προκαλέσει με τις δηλώσεις του…

«Έχω κάνει σχέσεις, έχω κάνει και μικρότερες σχέσεις. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που μένω κάπου. Καταρχάς δεν έχει βρεθεί ο άνθρωπος, κατά δεύτερον είναι τέτοια η δουλειά που δίπλα σου ποιος θα μείνει; Είναι εξουθενωτική η δουλειά μας. Μου λείπει πολλές φορές, αλλά άλλες φορές λέω ευτυχώς που… δεν, γιατί είμαι για την πάρτη μου, με τους φίλους μου, με κάτι πρόσκαιρο», έλεγε ο ηθοποιός, προκαλώντας την απορία της Κατερίνας Καραβάτου που πίστευε ότι κάτι μπορεί να έχει αλλάξει: «Δεν μπορείς να είσαι πιστός σε μια σχέση;»

«Πιστός δεν μπορώ να είμαι γενικά, αλλά…ναι. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι», απάντησε ο Μέμος Μπεγνής «μουδιάζοντας» την παρουσιάστρια.

«Έχω μείνει σε σχέση και αρκετό καιρό. Αλλά αν τα βάλεις στη ζωή μου τα πράγματα με νούμερα. Το πρώτο νούμερο είμαι εγώ, αλλά αν πάμε στο ένα είναι η δουλειά. Μου αρέσει τόσο πολύ αυτό που κάνω και είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να δημιουργώ. Είτε στη δουλειά μου, είτε εκτός δουλειάς. Επειδή ρίχνω όλο μου το βάρος εκεί, το άλλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα», εξήγησε ο ηθοποιός.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!