«Μου φερόταν πολύ άσχημα πάνω στη σκηνή, θα ήθελα να πω το όνομά του…»

Κατερίνα Τσάβαλου

"Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα ότι ήθελα να φύγω. Πάγωνα, είχα ταχυπαλμία, μούδιαζαν τα άκρα... Προσπάθησα να του μιλήσω, αλλά..."

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Τσάβαλου στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη. Η αγαπητή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πασίγνωστος συνάδελφός της τής έκανε την ζωή κόλαση πάνω και κάτω από τη σκηνή, τη χρονιά που συνεργάστηκαν στο θέατρο. Η ίδια πάθαινε κρίσεις πανικού, ενώ πλέον δεν μιλάνε όπου και αν συναντηθούν.

«Μου έχει τύχει σε δουλειά να μην περνάω καλά. Πάθαινα κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή. Θα ήθελα πάρα πολύ να πω το όνομα αλλά δεν το λέω γιατί η τηλεόραση είναι ένας κανιβαλισμός γενικότερα… Πάθαινα κρίσεις πανικού γιατί το έστρεφα όλο στον εαυτό μου. Ήταν ένας άνθρωπος που φερόταν πάρα πολύ άσχημα πάνω στη σκηνή, κάτω απ’ τη σκηνή… και έχει φερθεί άσχημα σε πολύ κόσμο. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που σκέφτηκα ότι ήθελα να φύγω. Δεν θα το έκανα φυσικά ποτέ γιατί είμαι επαγγελματίας. Πάγωνα, είχα ταχυπαλμία, μούδιαζαν τα άκρα…Προσπάθησα να του μιλήσω, αλλά όταν ένας άνθρωπος δεν παίρνει από λόγια και κάνει πράγματα, αυτά που δεν μπορείς να πεις γιατί είναι τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Δεν θα ξανασυνεργαστούμε ποτέ. Και τώρα αν βρεθούμε δεν έχουμε καμία επαφή, ούτε μιλάμε».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…