«Μου έλεγαν ότι μοιάζω με τον Νίκο Κούρκουλο»

«Ήρθε τυχαία μια γυναίκα στο θέατρο και μου…».

Τον Ευθύμη Ζησάκη φιλοξένησε  ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή Join Us του ΣΚΑΙ. Ξεκαθάρισε πως δεν ήταν ποτέ άστεγος, ενώ αποκαλύπτει πως του έλεγαν ότι μοιάζει με τον Νίκο Κούρκουλο.

zisas280516

Για τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ήταν άστεγος:

Δεν ήμουν άστεγος, προς θεού. Υπήρχε μία – μιάμιση εβδομάδα στο μεταίχμιο που είχα φύγει από το σπίτι στην Ιταλία, το εισιτήριο είχε πρόβλημα και έτυχε δυο τρεις- μέρες. Αλλά δεν χρειάζεται νομίζω να γίνει δράμα, γιατί υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα δράματα.

Για την περίοδο που ήταν τσολιάς:

Ήμουν τσολιάς στα ανάκτορα. Ήταν ωραία εμπειρία, πολύ ιδιαίτερη. Υπήρχε επιτηρητής και χτυπούσες όπλο για οτιδήποτε χρειαζόσουν. Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι τα μυγάκια , η φαγούρα, το φτέρνισμα και τα περιστέρια. Κάποια στιγμή, έχει έρθει μια κυρία γύρω στις 3, 4 το βράδυ όπου το μνημείο είναι νεκρό. Κατάλαβα ότι ήταν τρικυμία εν κρανίω. Και ξεκίνησε να μου λέει «Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Τον άντρα μου τον έχεις δει; Για σύνελθε λίγο».

Για την ομοιότητά του με τον Νίκο Κούρκουλο:

Μου έλεγαν ότι μοιάζω με τον Κούρκουλο. Είναι τυχαίο. Ήταν συγκινητικό που ήρθε τυχαία μία γυναίκα στο θέατρο η οποία ήταν μεγάλη σε ηλικία και μου μίλαγε σα να μιλάει σε αυτόν επειδή τον αγαπούσε ιδιαίτερα.