«Μου είπε σαν κι εσένα βρωμοθήλυκα κλείνουν τα καλύτερα σπίτια»

GNTM

"Στον δρόμο έχει τύχει να μου πούνε α εσύ δεν είσαι η αντροχωρίστρα;"

Η Άννα Μπεζάν μίλησε στο Pop Up και στην Χριστιάνα Κοχλατζή για την εμπειρία της από το GNTM, την συμμετοχή της στις 8 Λέξεις αλλά και το πιο σκληρό σχόλιο, που έχει δεχθεί.

«Με αγάπησε πολύς κόσμος από τις 8 Λέξεις αλλά και μίσησε εξαιτίας του ρόλου. Τους λέω δεν είναι αλήθεια αλλά δεν το πιστεύουν. Για παράδειγμα μου έστειλε στο Instagram μια κυρία μήνυμα προχθές και το θεώρησα απάνθρωπο. Μου είπε ξέρεις σαν κι εσένα βρωμοθήλυκα κλείνουν τα καλύτερα σπίτια κι ευτυχώς που δεν έχεις μάνα να σε κλάψει. Μπέρδεψε την πραγματικότητα με την σειρά. Στον δρόμο έχει τύχει να μου πούνε α εσύ δεν είσαι η αντροχωρίστρα; Ή δεν με εξυπηρετούν στο σούπερ μάρκετ για τον ρόλο μου.» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μπεζάν.

Μετά το GNTM, ένας που παρακολούθησε την πορεία μου μάλλον μπέρδεψε τα πράγματα στο κεφάλι του και μου έλεγε μου αρέσεις πολύ. Μετά από όλα αυτά με παρακολουθούσε και πήγα στην αστυνομία. Ένιωσα ότι είχε πάθει εμμονή γιατί τον είχε συγκινήσει η ιστορία μου κι είπε ώπα εδώ βρήκα την γυναίκα της ζωής μου. Τρέχαμε στις αστυνομίες με περιοριστικά μέτρα.

Το GNTM με βοήθησε γιατί μετά την αποχώρησή μου πήγα σε μια εκπομπή, με άρπαξε ο Κούλης Νικολάου και με έκανε πρωταγωνίστρια. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα σε αυτό το σημείο που να πω ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο» ανέφερε η Άννα Μπεζάν.